Всеки сам си преценява но да дадеж 3-пъти повече пари за едно и също нещо си е мазохизъм.Консумативите им са абсолютно еднакви като в повечето големи складове и магазини за авточасти.Проверено и доказано.
Колега, ти да не работиш в Юнитрейд? Или си се напил преди да напишеш това!? Не може за неработещ оборотомер (при положение,че съм казал какъв е проблема) да загубят половин ден в четене на указания и накрая да ми кажат:kararoza написа:Kirilsx написа:Здравейте колеги.
Преди 10-на дни си взех ПОЛО 6н2 2000 и днес се обадих В Юнитрейд да си запиша час, за да ми обслужат колата, но цените който ми обявиха, меко казано ме ШОКИРАХА !!!
ето ги и тях:
- Ангренажен ремък (комплект) 480,лв
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- масло Кастрол Магно Тек 5х40 25, лв/лт = 100, лв
- работа 350, лв
ТОТАЛ: 1.329, лв за обслужване на автомобил
искам да Ви попитам, Вие поне сте по в час с нещата, ТОВА НОРМАЛНО ли е или аз нещо не съм наясно с движенията ???!!!
mod edit: vaskoto1
Цените са съвсем нормални за оргинални части с гаранцията, която ти се дава. А и обслужването н Юнитрейд-Х е на супер ниво в сравнение с гаражните автосервизчета. Цените на труда отдавна са съвсем нормални за разлика от преди години. Мога да ви давам всякаква информация за цени на труд и части, ако някой се интересува.
колега ако това ти се струва скъпо значи купи си един мерцедес и ела в Балкан Стар да го го обслужим и тогава ще разбереш да ли е евтино,при нас тези неща с труда е почти двойно,а и друго труда в такива сервизи се цени много и за това е толкова скъп на ли се сещаш че механика който ще ти прави колата примерно ще му отнеме почти цял ден за тези неща,ще се омаже целия с масло и какви ли не гадости а ти примерно ще чакаш само да ти се обадят и да ти кажат готова е колата,е не става просто,а и гадните немци са измисли ли за всяко едно нещо за какъвто и да е ремонт колко време ти трябва примерно за да го смениш за това е така,все пак механика работи на час,та не се учудвай изобщо за цените който са ти казалиKirilsx написа:Здравейте колеги.
Преди 10-на дни си взех ПОЛО 6н2 2000 и днес се обадих В Юнитрейд да си запиша час, за да ми обслужат колата, но цените който ми обявиха, меко казано ме ШОКИРАХА !!!
ето ги и тях:
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- работа 350, лв
искам да Ви попитам, Вие поне сте по в час с нещата, ТОВА НОРМАЛНО ли е или аз нещо не съм наясно с движенията ???!!!
zemon_C4455XP написа:колега ако това ти се струва скъпо значи купи си един мерцедес и ела в Балкан Стар да го го обслужим и тогава ще разбереш да ли е евтино,при нас тези неща с труда е почти двойно,а и друго труда в такива сервизи се цени много и за това е толкова скъп на ли се сещаш че механика който ще ти прави колата примерно ще му отнеме почти цял ден за тези неща,ще се омаже целия с масло и какви ли не гадости а ти примерно ще чакаш само да ти се обадят и да ти кажат готова е колата,е не става просто,а и гадните немци са измисли ли за всяко едно нещо за какъвто и да е ремонт колко време ти трябва примерно за да го смениш за това е така,все пак механика работи на час,та не се учудвай изобщо за цените който са ти казалиKirilsx написа:Здравейте колеги.
ето ги и тях:
- водна помпа 96, лв
- външен ремък 42, лв
- оптегач 145, лв
- горивен фил. 25, лв
- маслен фил. 16, лв
- въздушен фил. 46, лв
- пол. фил. 29, лв
- работа 350, лв
WDW написа:А някой дали е ходил в сервиза(представителството) на Порше.бг на околовръстното ??
Вече не са само Юнито официални! Двете нямат нищо общо, освен марката!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта