group® написа:Щот на времето имаше случай на застрелян полицай ... отишъл до колата, джамовете тъмни и не видял, че ще го стрелят ... Та тогава казаха, че полицаите трябва да виждат вътре в колата ...bomber написа:hooligans написа:jafara написа:А и тва със стъклата е пълна глупост .... само в мизерната България е такава измислица ... в цал свят е разрешено затъмняването на автостъкла ... дори и на челното, разбирасе да е както трябва и с качествено фолио или с машина, и се признава ... само тук разбирасе, смотаната България .... всичко е един абсурд и една пълна глупост ... и ей такива дребни работи са адски дразнещи ... тва е ... мразя собствената си страна !!!! Вече почти във всяко отношение .... тва е една глупава държава с още по-големи глупаци които я управляват !!
колега знаеш ли защо забраниха затъмняването, по поста ти виждам че нямаш и ни най-малка идея
Защо
Дам точно това е причината .. и аз знам че главно за това е забранено, като говорих преди няколко дни с полицаи ... но това е смешно според мен .. но както и да е ..