zdravko_dimitrov1986 написа:Туарана е много голям хубавец. На колегата да му е честито и много безаварийни километри
хехехехе
тигуан, турам , туарег - няма голяма разлика- се едни vw кошници

finlandvod написа:Kickdown братче кажи нещо за возията,шумен ли е двигателя,как влиза в завой ит.н.
pacho_d написа:Колега ако може разбира се , драсни някоя дума за разработването на колата ?
На колегите който са си поръчали Тигуанче и на мен ще ни е интересно...
Благодаря.
kickdown написа:pacho_d написа:Колега ако може разбира се , драсни някоя дума за разработването на колата ?
Благодаря.
Колега аз щях да ти пиша лично, но забравихИначе разработването на колата:
ДО първите 1000 км.
1. За дизелите не повече от 3000-3200 RPM и без Kickdown при автоматична кутия.
За бензиновите до 4500-5000 RPM и без Kickdown при автоматична кутия.
2. При всички мотори и кутий първите 1500 км не по-висока скорост от 130 км/ч. После плавно увеличаване на оборотите и скороста. 3. Разрешава се Kickdown при автоматичните кутий след изминаването на 2000 км.
4. Първите 2000 км се препоръчва Премиум нафта (с по-ниско съдържание на сяра и с по-високо цетаново число), а за TSI моторите А98 Н
Общо взето това е
One написа:zdravko_dimitrov1986 написа:Туарана е много голям хубавец. На колегата да му е честито и много безаварийни километри
хехехехе
тигуан, турам , туарег - няма голяма разлика- се едни vw кошници![]()
Kalin72 написа:kickdown написа:pacho_d написа:Колега ако може разбира се , драсни някоя дума за разработването на колата ?
Благодаря.
Колега аз щях да ти пиша лично, но забравихИначе разработването на колата:
ДО първите 1000 км.
1. За дизелите не повече от 3000-3200 RPM и без Kickdown при автоматична кутия.
За бензиновите до 4500-5000 RPM и без Kickdown при автоматична кутия.
2. При всички мотори и кутий първите 1500 км не по-висока скорост от 130 км/ч. После плавно увеличаване на оборотите и скороста. 3. Разрешава се Kickdown при автоматичните кутий след изминаването на 2000 км.
4. Първите 2000 км се препоръчва Премиум нафта (с по-ниско съдържание на сяра и с по-високо цетаново число), а за TSI моторите А98 Н
Общо взето това е
Да добавяИ никакъв круиз контрол първите 5000 км. Най-добре за разработването на дизеляка е градското каране
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта