сервиз за голф 4

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
бойко1234
Автомобил:
Двигател:

сервиз за голф 4

Мнениеот бойко1234 » Сря 20 фев 2008 0:58

имам сериозен проблем с намирането на коректен и отговорен сервиз за голф 4. последно бях при едни "майстори" в красно село, които не ми бяха затегнали едната гума и за малко да ме отрепат.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 20 фев 2008 12:42

Специален сервиз за Голф 4 както се сещаш не съществува :) отиди в сервиза на VW ако искаш но ще ти съдерат кожата. Иначе в зависимост от проблема бих могъл да ти препоръчам сервиз.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 20 фев 2008 14:41

Както казва колегата горе сервиз специално за голф 4 май няма да намериш. Ако искаш разгледай клубните майстори Ваското1 ( http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... c6a1106a48 )
и niksi ( http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096 ), мисля че ще останеш доволен. (а и ваското е близо до красно село...)

бойко1234
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот бойко1234 » Сря 20 фев 2008 22:27

[quote="so.sec"]Специален сервиз за Голф 4 както се сещаш не съществува :) отиди в сервиза на VW ако искаш но ще ти съдерат кожата. Иначе в зависимост от проблема бих могъл да ти препоръчам сервиз

мерси за отговора!
като казвам голф 4 имам предвид сервиз в който разбират от модела и проблемите свързани с него.
имам TDI 1.9 .... а проблемите са според някой в карета, тампон и лагери, а според други в скоростната кутия.
днес за капак и хидравликата на волана нещо се скапа.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 20 фев 2008 23:49

бойко1234 написа:
so.sec написа:Специален сервиз за Голф 4 както се сещаш не съществува :) отиди в сервиза на VW ако искаш но ще ти съдерат кожата. Иначе в зависимост от проблема бих могъл да ти препоръчам сервиз

мерси за отговора!
като казвам голф 4 имам предвид сервиз в който разбират от модела и проблемите свързани с него.
имам TDI 1.9 .... а проблемите са според някой в карета, тампон и лагери, а според други в скоростната кутия.
днес за капак и хидравликата на волана нещо се скапа.

от Италия ли е че се чупи така? ами няма сервиз специализирал се в Голф 4. не очаквай да намериш. питах те какъв е проблема защото има сервизи които са добри например в генерация, други в двигател, 3ти в окачване, 4ти - електроника!

За това което спомена - отиди в Надежда 5 до гробищата - сервиз Корект! кажи им точно проблемите и това какви мнения си чул. имат много квалифициран шеф и отчасти персонал! не са добри във всичко, но нещата които спомена мисля че са им в специалитетите!

бойко1234
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот бойко1234 » Чет 21 фев 2008 20:24

[quote="so.sec"][quote="бойко1234

последен въпрос...
кажи си мнението по въпроса за сервиза на това момче Ники /VW-клуб/
от форума пишат доста добри неща и мисля при него да ходя...

иначе голфчето не е от Италия, но не му е на късмет нещо...скоро даже се пробваха да го откраднат

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Чет 21 фев 2008 21:56

бойко1234 написа:
so.sec написа:[quote="бойко1234

последен въпрос...
кажи си мнението по въпроса за сервиза на това момче Ники /VW-клуб/
от форума пишат доста добри неща и мисля при него да ходя...

иначе голфчето не е от Италия, но не му е на късмет нещо...скоро даже се пробваха да го откраднат

Това за кражбата пак е до късмет ама лошия късмет че е попаднало в БГ :))

Иначе-не познавам лично Ники и нямам нито наблюдения нито впечатления как работи... не мога да ти кажа нищо. не знам и дали разполага със съответната база, независимо от уменията си...... наистина не мога да ти кажа нищо по въпроса...

бойко1234
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот бойко1234 » Пет 22 фев 2008 22:43

мерси !!!
дали имаш представа колко струват втора ръка: преден фар, пласмасовата кора под предната броня и карета за голф 4

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пет 22 фев 2008 23:05

бойко1234 написа:мерси !!!
дали имаш представа колко струват втора ръка: преден фар, пласмасовата кора под предната броня и карета за голф 4

не ми се е налагало да ги сменям. и идея нямам.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”