сервиз за голф 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
сервиз за голф 4
имам сериозен проблем с намирането на коректен и отговорен сервиз за голф 4. последно бях при едни "майстори" в красно село, които не ми бяха затегнали едната гума и за малко да ме отрепат.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Както казва колегата горе сервиз специално за голф 4 май няма да намериш. Ако искаш разгледай клубните майстори Ваското1 ( http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... c6a1106a48 )
и niksi ( http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096 ), мисля че ще останеш доволен. (а и ваското е близо до красно село...)
и niksi ( http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096 ), мисля че ще останеш доволен. (а и ваското е близо до красно село...)
[quote="so.sec"]Специален сервиз за Голф 4 както се сещаш не съществува
отиди в сервиза на VW ако искаш но ще ти съдерат кожата. Иначе в зависимост от проблема бих могъл да ти препоръчам сервиз
мерси за отговора!
като казвам голф 4 имам предвид сервиз в който разбират от модела и проблемите свързани с него.
имам TDI 1.9 .... а проблемите са според някой в карета, тампон и лагери, а според други в скоростната кутия.
днес за капак и хидравликата на волана нещо се скапа.

мерси за отговора!
като казвам голф 4 имам предвид сервиз в който разбират от модела и проблемите свързани с него.
имам TDI 1.9 .... а проблемите са според някой в карета, тампон и лагери, а според други в скоростната кутия.
бойко1234 написа:so.sec написа:Специален сервиз за Голф 4 както се сещаш не съществуваотиди в сервиза на VW ако искаш но ще ти съдерат кожата. Иначе в зависимост от проблема бих могъл да ти препоръчам сервиз
мерси за отговора!
от Италия ли е че се чупи така? ами няма сервиз специализирал се в Голф 4. не очаквай да намериш. питах те какъв е проблема защото има сервизи които са добри например в генерация, други в двигател, 3ти в окачване, 4ти - електроника!
За това което спомена - отиди в Надежда 5 до гробищата - сервиз Корект! кажи им точно проблемите и това какви мнения си чул. имат много квалифициран шеф и отчасти персонал! не са добри във всичко, но нещата които спомена мисля че са им в специалитетите!
бойко1234 написа:so.sec написа:[quote="бойко1234
последен въпрос...
кажи си мнението по въпроса за сервиза на това момче Ники /VW-клуб/
от форума пишат доста добри неща и мисля при него да ходя...
иначе голфчето не е от Италия, но не му е на късмет нещо...скоро даже се пробваха да го откраднат
Това за кражбата пак е до късмет ама лошия късмет че е попаднало в БГ

Иначе-не познавам лично Ники и нямам нито наблюдения нито впечатления как работи... не мога да ти кажа нищо. не знам и дали разполага със съответната база, независимо от уменията си...... наистина не мога да ти кажа нищо по въпроса...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”