Li4o написа:Стреляш напосоки....
не е баш тъй , ама щом казваш
или щом има кой да вярва на приказки ... успех!

belqta написа:говориш глупости!резултатите в проспиид нямат нищо общо с другите. моя е от вимах доволен съм. но 2 еднакви коли с един и същ чип вървят по различен начин. затова на диното се замерва колата(в еднакви условия - температура, влажност, настилка, - все важни неща), а не в движение с лаптоп в ръка. пренастроиват се параметрите и пак се пуска на дино. установява се какво се е получило и така нататъка. 100% келеша(варна) и венци(пловдив) ще са доста по добри ако разполагаха с дино. питаи ги ако не вярваш.
TDI-RS написа:абе баце, ти говориш доста на една страна
явно не си на ясно, че кола на дино и кола на пътя са 2 коренно различни неща
и не знам кви са глупости, ама само не казвай, че в Проспийд мапват в реално време
просто ти точат старият софт и презаписват новият / предварително готов за такъв тип двигател, а не конкретно за твоя /
а Тони нема кво да го питам, аз ги знам чудесно какво прави Wink
angell написа:досега съм взел 4 чипа от Brezel и вс. са супер доволни даже в петък пак му поръчах и за 1.8т/ за моята/ а и мн. хора слагат чипове от него и пича е сигуре... не съм чувал оплаквания за него но съм чувал оплаквания от специализирана фирма за тунинг при ефекта от чип... както явно и ти...
но като сложиш чип пиши тук на диното какво е показало че на мн. хора ще е интересно пък и може да сравниме чиповете после направо на колите на пътя...
Tomcat написа:ебати чиповете, вдигат по 50+ конье![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта