Къде е най-добрият чип тунинг???

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Мнениеот TDI-RS » Пет 22 фев 2008 18:35

Li4o написа:Стреляш напосоки.... :)

не е баш тъй , ама щом казваш
или щом има кой да вярва на приказки ... успех! :wink:

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Пет 22 фев 2008 19:56

Аз лично съм с чип от колегата Brezel и просто колата се промени коренно !!! Интересно ми е какво ще покаже този дино тест, ама не ми се дават парите за измерването, а и важното е колата да лети.......а и най-важното ... харчи по-малко.......и не само по бордови компютър !!!

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Съб 23 фев 2008 11:27

Истината е че вече не знам на кой да вярвам,всеки дава различни съвети,а аз като не-чак толкова веж в тая област не знам кой да послушам.Мисля,че Проспиид обаче най-вдъхват доверие,но и парите са си доста сериозни.Благодаря за отговорите отново!

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 23 фев 2008 11:37

Brezel и не се и замисляй... На не един човек от тоя форум е слагал чип ,така че...

Потребителски аватар
varbanoff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varbanoff » Съб 23 фев 2008 11:50

Brezel е твоя човек,аз също съм много доволен от него.

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Съб 23 фев 2008 17:00

belqta написа:говориш глупости!резултатите в проспиид нямат нищо общо с другите. моя е от вимах доволен съм. но 2 еднакви коли с един и същ чип вървят по различен начин. затова на диното се замерва колата(в еднакви условия - температура, влажност, настилка, - все важни неща), а не в движение с лаптоп в ръка. пренастроиват се параметрите и пак се пуска на дино. установява се какво се е получило и така нататъка. 100% келеша(варна) и венци(пловдив) ще са доста по добри ако разполагаха с дино. питаи ги ако не вярваш.

TDI-RS написа:абе баце, ти говориш доста на една страна
явно не си на ясно, че кола на дино и кола на пътя са 2 коренно различни неща
и не знам кви са глупости, ама само не казвай, че в Проспийд мапват в реално време
просто ти точат старият софт и презаписват новият / предварително готов за такъв тип двигател, а не конкретно за твоя /

а Тони нема кво да го питам, аз ги знам чудесно какво прави Wink

ти не можеш да четеш. ето го пак моя пост. а кои кои познава и кои кои рекламира не ме интересува. защо спамиш темата не знам. кога беше ти в проспиид? питаи там които познаваш кое(на дино или не) е по добре и не говори повече глупости ще ти се смеят.

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Съб 23 фев 2008 17:49

Едно благодаря на belqta,защото някакси ме надъхваш с твоите коментари! :D

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Съб 23 фев 2008 18:31

колега ПИПИ,

трябваше още от началото да кажеш че парите не те притесняват и искаш да имаш черно на бяло какво си купил и при това без да се занимаваш ти лично с нещо по колата!

Отивай при Проспийд. Стига с тия келеши вимаксове и Брезели, всички са една бира, все доволни клиенти има обаче никой няма да ти покаже на лист хартия колко ти в повишението.

Само гледай проспийда да не те препратят при дигиталните (те често си менкат клиенти за чиптунинг а и затова и цените са им еднакви)

То е ясно че не мапват на диното серийни коли. Отиваш слагат чип. Мериш. Показва ти 38 коня повишение и си отиваш доолен. Не очаквай да почнат да мапват цел ден. То не е и нужно ! Има си други начини (а не само копи пейст) с които се улеснява чиптунинга.
Да не говорим че разни мапове по улиците ми се виждат пълни глупости. По слух и мирис (и ваг ком) мерим колко сме постигнали с чипа. Не казвам че качеството е по малко, казвам само че тия неща са си чиста реклама с цел по голяма убедителност.

И моля те недей повече с неподготвени изкавния за "Някакъв си общ чип" такова животно нема :wink: Ще видиш при проспийд как чип който не е мапван за твоята кола ще вдигне 38-40 коня . Ще ползват обаче твоя файл , (ще прочетат чпа от компютъра ти) за да ти кажат че всичко се прави по оригинал. Всъщност обаче се нуждаят от номера на компютъра и софтурния номер за да се знае кой чип да с епоръча от белгия (а белгийците няма да си виждали ТОЧНО ТВОЯТА кола).

Поздрави и да пишеш после какво е станало и дали съм се изказал неподготвен :wink:

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Съб 23 фев 2008 20:28

досега съм взел 4 чипа от Brezel и вс. са супер доволни даже в петък пак му поръчах и за 1.8т/ за моята/ а и мн. хора слагат чипове от него и пича е сигуре... не съм чувал оплаквания за него но съм чувал оплаквания от специализирана фирма за тунинг при ефекта от чип... както явно и ти...
но като сложиш чип пиши тук на диното какво е показало че на мн. хора ще е интересно пък и може да сравниме чиповете после направо на колите на пътя...
:wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 23 фев 2008 20:41

angell написа:досега съм взел 4 чипа от Brezel и вс. са супер доволни даже в петък пак му поръчах и за 1.8т/ за моята/ а и мн. хора слагат чипове от него и пича е сигуре... не съм чувал оплаквания за него но съм чувал оплаквания от специализирана фирма за тунинг при ефекта от чип... както явно и ти...
но като сложиш чип пиши тук на диното какво е показало че на мн. хора ще е интересно пък и може да сравниме чиповете после направо на колите на пътя...
:wink:

:011:
След чипа на Брезел се качих на НОВА кола.

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Съб 23 фев 2008 21:03

стига хвалили че ще рече някой че нарочно спапиме в темата на колегата. :lol:

Та по неговия въпрос бих казал : "Твърдо ЗА проспийд" не защто колата ще е два пъти по бърза от другите чипнати а защото ще е сигурен че е взел каквото трябва (с доказателство) и няма да му мисли (имайки предвид че вече веднъж се е опарил от лошо качество)
Просто понеже вече се е напатил , ако всеме чип без замерване винаги ше има едно на ум (независимо колко пари е дал за чипа)

поздрави

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Нед 24 фев 2008 8:49

колега Brezel, ти като запознат повече от останалите имаш правото да коментираш и да обясняваш. Браво за последния пост. Много правилно казано.

ще подмина тънкия ти намек за заяждане с мен... а колегата много ясно си е започнал темата с какво иска и какво е правил преди това и какво не иска като краен резултат!

колега PIPI твоя мотор е близак до моя и дали си с к03S турбо? ако е така - гониш около 205 коня след чип.

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Нед 24 фев 2008 9:39

ебати чиповете, вдигат по 50+ конье :D :D :D

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Нед 24 фев 2008 10:10

Tomcat написа:ебати чиповете, вдигат по 50+ конье :D :D :D

kkk k03s - говори ли ти нещо?

от 2002ра повечето 1.8т са с к03s заводско(не с к03) и тъй като Pipi e s AWW, а моя е AWT и идва заводско с к03s на 150коня може да гони над 200коня с добър чип. разлика от к03 до к03s има. слагат я и на 209 к.с. S3.

Последна промяна от belqta на Нед 24 фев 2008 10:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
emmko
Автомобил: BMW E92 330d
Двигател: 2007
Контакти:

а

Мнениеот emmko » Нед 24 фев 2008 10:42

Мммммм почна да става интересно :019:

Върни се в “Силов тунинг”