Перник - Архив
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Усещам че нещо имате против мен???И моите предложения за места на срещите!!!
Аз правя предложения за промени в местата не заради друго,ами за това че никой друг неправи!Накрая не се знае къде сме-ми кажете тук къде ще сме и аз ще се съглася!А вие си траете и после сте недоволни от местата където сме.Е сливи ли имахте у устата та непромецахте за това.А за това къде трябваше да сме тая Неделя-дали на Съни-то или на Метал ДАСКАЛЕ,аз само дадох предложение,а НИКОЙ от вас не си каза мнението-абе там нестава,или каквото и да е от тоя род и после сте недоволни.Айде като сте толкова объркани и недоволни кажете вие.А ДАСКАЛЕ майната му на Лукойл-а-миналата седмица бяхме точно 20човека в кафето-толкова НИКОГА нямаше да се побереме на тая смръдлива бензиностанция!!!!!!!!!!!!!!!
Така че чакам предложения за това къде ще сме другата Неделя

Аз правя предложения за промени в местата не заради друго,ами за това че никой друг неправи!Накрая не се знае къде сме-ми кажете тук къде ще сме и аз ще се съглася!А вие си траете и после сте недоволни от местата където сме.Е сливи ли имахте у устата та непромецахте за това.А за това къде трябваше да сме тая Неделя-дали на Съни-то или на Метал ДАСКАЛЕ,аз само дадох предложение,а НИКОЙ от вас не си каза мнението-абе там нестава,или каквото и да е от тоя род и после сте недоволни.Айде като сте толкова объркани и недоволни кажете вие.А ДАСКАЛЕ майната му на Лукойл-а-миналата седмица бяхме точно 20човека в кафето-толкова НИКОГА нямаше да се побереме на тая смръдлива бензиностанция!!!!!!!!!!!!!!!
Така че чакам предложения за това къде ще сме другата Неделя

Абе ДАСКАЛЕ какво означава много хора свикнаха-абе да не сме говеда бе???Какво означава свикнали са???Трудно е на някои хора мисловния процес и немогат да зацепят на къде е Пашов или някои хора ги мързи и да мислят и гледат да са възможно по-близо до вкъщи та да не се разкарват на по-далечеДаскала™ написа:Елате на Лукойл!!!
И когато дойдете ЩЕ РЕШИМ дали да ходим до МЕТАЛ или не!!!
Може да е малко на Лукойл,но поне свикнаха много хора срещите да стават там!!!

Първо Лукойл не е смръдлива бензиностанция и никой никога не ни е направил проблем там за нищо!Какво и на кого му пречи да отиде там и след това да запали колата и да отиде където искат всички?!?!Или е много сложно така?!!?Или всички имат нет за да знаят поредната неделя къде ше е НОВОТО МЯСТО?!?!
Хубаво бяха тръгнали срещите на Лука!!!
Днес ше вися аз като прошляк пред Съни!!!
Аре нема нужда!!!
Въртете,сукайте,правете шо знаете!!!
Живи и здрави!!!
п.п da6o_amvr
Аре нема нужда!!!
Въртете,сукайте,правете шо знаете!!!
Живи и здрави!!!
п.п da6o_amvr
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Първо Лукойл не е смръдлива бензиностанция и никой никога не ни е направил проблем там за нищо!Какво и на кого му пречи да отиде там и след това да запали колата и да отиде където искат всички?!?!Или е много сложно така?!!?Или всички имат нет за да знаят поредната неделя къде ше е НОВОТО МЯСТО?!?!
Аре нема нужда!!!
Въртете,сукайте,правете ше знаете!!!
Живи и здрави!!!
п.п da6o_amvr
Така Даскале-всеки човек който е поне леко цивилизован има достъп до НЕТ!!!
Защо тук не си каза къде искаш да отидеме???Защо си трая???Незнам защо си останал с впечатление че аз искам щото така ми е кеф да си променям местата на сбирките???АЗ ИСКАМ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ МЕСТАТА С ЦЕЛ-ВСИЧКИ КОИТО ДОЙДАТ ДА ИМАТ КЪДЕ ДА СЕДНАТ-а не като прошляци да висят прави.А и аз ще се съглася с всяко предложение което ТИ или някой друг направи.Пак казвам-аз предлагам къде да са сбирките-НО НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА МИ ХОДИ ПО ГАЙДАТА така че ако останалите се разберете аз ще дойда при вас.Все пак накрая тея гимнастики се правят за да сме заедно,нали!!!???
А неможеш да оспориш че е по-добре предварително да се разбереме тук къде ще сме.Нали се събираме ХОРАТА ОТ ФОРУМА-което показва кое ни е събрало и невиждам нищо по-логично от това да се разбереме предварително,а не да се чудиме къде да отидеме-защо в последствие да изгубиме половин или 1 час в това да се разбирам къде да отидеме,а не да се разбереме предварително!?!?!?!?!?
А и защо висиш като прошляк пред Съни-то нали ми имаш телефона що не ми звънна-или поне ми клипни аз ще ти звънна да ти кажа или и за това те е примързяло или и мобилният ти оператор те е прецакал?????
da6o_amvr написа:А и защо висиш като прошляк пред Съни-то нали ми имаш телефона що не ми звънна-или поне ми клипни аз ще ти звънна да ти кажа или и за това те е примързяло или и мобилният ти оператор те е прецакал?????
Абе я си гледай работата и не се изживявай като някакъв регулировчик на оживено кръстовище!!!
И аре никой не е длъжен да ти 'оди на нет да се информира!!!
Като има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО И СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ОТ НЕТ НЯМА НУЖДА!!!
Ама май требе да има въртели до дупка!!!
Следващия път ше мина през 10те места па ега уцеля къде е бригадата!!!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
ОБАДИ МИ СЕ НА ТЕЛЕФОНА И ЩЕ ТИ КАЖА КЪДЕ СМЕ!!!Даскала™ написа:da6o_amvr написа:А и защо висиш като прошляк пред Съни-то нали ми имаш телефона що не ми звънна-или поне ми клипни аз ще ти звънна да ти кажа или и за това те е примързяло или и мобилният ти оператор те е прецакал?????
Абе я си гледай работата и не се изживявай като някакъв регулировчик на оживено кръстовище!!!
И аре никой не е длъжен да ти 'оди на нет да се информира!!!
Като има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО И СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ОТ НЕТ НЯМА НУЖДА!!!
Ама май требе да има въртели до дупка!!!
Следващия път ше мина през 10те места па ега уцеля бригадата!!!
Кое е това всеизвестно място-в края на 100 хиляден град!!!
А като какъв ще се вживявам си е ЛИЧНО МОЙ ПРОБЛЕМ
А си прав не си длъжен да ходиш до НЕТ та да се информираш-така че това си е лично твой проблем-ако искаш кръстосвай целия град от сутрин до мрак ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ
da6o_amvr написа:ОБАДИ МИ СЕ НА ТЕЛЕФОНА И ЩЕ ТИ КАЖА КЪДЕ СМЕ!!!
А си прав не си длъжен да ходиш до НЕТ та да се информираш-така че това си е лично твой проблем-ако искаш кръстосвай целия град от сутрин до мрак ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ
Само едно ше кажа - "Кога пораснаха пилците и наебаха квачката"

Шо ли се занимааам с глупости и аз по принцип!!!
Аре делегация и лека вечер!!!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това и аз си мислех!!!Даскала™ написа:da6o_amvr написа:ОБАДИ МИ СЕ НА ТЕЛЕФОНА И ЩЕ ТИ КАЖА КЪДЕ СМЕ!!!
Само едно ше кажа - "Кога пораснаха пилците и наебаха квачката"![]()
Шо ли се занимааам с глупости и аз по принцип!!!
Аре делегация и лека вечер!!!
Другата Неделя ще поспоря с тебе щото ме заболяха вече пръстите!!!Айде лека
- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Аз едно не мога да разбера до сега никой не се е оплакал от Лукойл.Никога не са правили проблем а кво отидехме в това "смрадливо" кафе и кво още малко персонала иска да ни набие.Са Дашо да не кажеш,че имам нещо против тебе.Просто изказвам мнение.Ама преценявайте къде да са срещите и казвайте по-рано.Или дайте да се разберем само за едно място и да се ходи там или примерно,ако се променя мястото да се казва по-рано,а не в последния момент.И Дашо много грешиш,че всеки нормален човек има достъп до интернет.Щото има доста хора с бързи коли,които не се интеерсуват от интернет и такива работи.Незнам аз предлагам да се разберем всички,които са редовни на срещите и да измислим едно общо място,а не да стават спорове тука във форума.
- vladote
- Автомобил:
- Двигател:
Lachko написа:Аз едно не мога да разбера до сега никой не се е оплакал от Лукойл.Никога не са правили проблем а кво отидехме в това "смрадливо" кафе и кво още малко персонала иска да ни набие.Са Дашо да не кажеш,че имам нещо против тебе.Просто изказвам мнение.Ама преценявайте къде да са срещите и казвайте по-рано.Или дайте да се разберем само за едно място и да се ходи там или примерно,ако се променя мястото да се казва по-рано,а не в последния момент.И Дашо много грешиш,че всеки нормален човек има достъп до интернет.Щото има доста хора с бързи коли,които не се интеерсуват от интернет и такива работи.Незнам аз предлагам да се разберем всички,които са редовни на срещите и да измислим едно общо място,а не да стават спорове тука във форума.
Вече се сформира комисия: Golfer, Даскала и Lachko. Предлагам вие тримата да решите къде да са срещите и след това ако не го пишете тук пуснете обява във вестник Съперник или по Радио Ултра, така ще дойдат всички с бързи коли които нямат нет
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Брат ни най-малко искам а споря с някого нито тук,нито къето и да е.Аз написах и на Даскала-нали това е среща на хората от форума-така че невиждам нищо по-логично от това тук да се събереме-а за хората с бегачки които невлизат тук нямам абсолютно никакво отношение-аз ходя на сбирките за да се видиме хората които сме тук (тебе,Даскала,ГолфъраЛъвчо,Стефчо,Пешо,Мимо,Марио,Бубо и т.н.).Ако ти е направило впечатление аз вечер на Метал с хората с бегачките не се събирам-защото неделите се събирам с вас(вече казах защо).А защо отидохме в кафето-просто бяхме прекалено много хора на Лука-трябваше едни да стоят,а други да висят прави около тях.Видя миналата седмица бяхме 20 човека-та ние в кафето едвам-едвам се събрахме а на бензиностанцията ако бяхме-няма начин да се събереме.А наче,брат си МНОГО ПРАВ-и аз това викам дайте да се разбереме къде ще сме.Относно тая Неделя всичко се очертаваше да сме на Съни-то,vladote попита-евентуално ако е хубаво времето дали да не отидеме на Метал-и аз го задаох като въпрос-Lachko написа:...
da6o_amvr написа:Еми пак към 16:00 ще сме на линия.А за нашата среща може да се разбереме ако времето е хубаво да сме на Метал-на открито,а ако е мрачно да сме пак в Съни-то
Но нека другите си кажат мнението
Но никойбрат неказа нито 1 човек,аджаба къде ще сме-никой неизрази мнение.Та така очаквам предложения от вас момчета-където кажете аз ще съм там-все пак в края на всички въпроса е да се събереме

среща
Колеги не е нужно да се карате и да спорите.....не може ли с едно просто гласуване аз съм за ......... и тва е !!!! И мнозинството печели и така ???
п.п Са само и мене да не ме вкарате в някой спор просто предлагам...

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: среща
HAKI написа:Колеги не е нужно да се карате и да спорите.....не може ли с едно просто гласуване аз съм за ......... и тва е !!!! И мнозинството печели и така ???
И за точно това мислех да кажа!

Аз вече няма и дума да продумам за място на сбирките-явно аз си мисля че правя добро,а само лошо става.Така че където се разберете останалите-аз ще съм там
Живи и здрави

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Аз пък като председател на тази комисия РЕШАВАМ:
1.При шибано време срещите ще се състоят на Лукойл![]()
2.При готино време срещите ще се състоят на МЕТАЛ![]()
Решението не се оспорва и се приема на първо четене![]()
Вече е ясно за 10 години напред мястото на срещите![]()
Благодаря Ви за подкрепата предварително![]()
Добре подкрепям те!
П.П.Само незнам как ще съобщиш своето решение на онези с бързите коли,дето нямат достъп до НЕТ