Перник - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Lachko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lachko » Нед 24 фев 2008 23:38

Екстра Даскалееее много съм доволен от това твое мнение.И аз така мисля не става всяка Неделя на различно място.Аз предлагам да се разберем за едно място и да се ходи там.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 24 фев 2008 23:56

Усещам че нещо имате против мен???И моите предложения за места на срещите!!!
Аз правя предложения за промени в местата не заради друго,ами за това че никой друг неправи!Накрая не се знае къде сме-ми кажете тук къде ще сме и аз ще се съглася!А вие си траете и после сте недоволни от местата където сме.Е сливи ли имахте у устата та непромецахте за това.А за това къде трябваше да сме тая Неделя-дали на Съни-то или на Метал ДАСКАЛЕ,аз само дадох предложение,а НИКОЙ от вас не си каза мнението-абе там нестава,или каквото и да е от тоя род и после сте недоволни.Айде като сте толкова объркани и недоволни кажете вие.А ДАСКАЛЕ майната му на Лукойл-а-миналата седмица бяхме точно 20човека в кафето-толкова НИКОГА нямаше да се побереме на тая смръдлива бензиностанция!!!!!!!!!!!!!!!
Така че чакам предложения за това къде ще сме другата Неделя :?: :!: :?:
Даскала™ написа:Елате на Лукойл!!!
И когато дойдете ЩЕ РЕШИМ дали да ходим до МЕТАЛ или не!!!
Може да е малко на Лукойл,но поне свикнаха много хора срещите да стават там!!!
Абе ДАСКАЛЕ какво означава много хора свикнаха-абе да не сме говеда бе???Какво означава свикнали са???Трудно е на някои хора мисловния процес и немогат да зацепят на къде е Пашов или някои хора ги мързи и да мислят и гледат да са възможно по-близо до вкъщи та да не се разкарват на по-далече :?: :?:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 25 фев 2008 0:05

Първо Лукойл не е смръдлива бензиностанция и никой никога не ни е направил проблем там за нищо!Какво и на кого му пречи да отиде там и след това да запали колата и да отиде където искат всички?!?!Или е много сложно така?!!?Или всички имат нет за да знаят поредната неделя къде ше е НОВОТО МЯСТО?!?!
Хубаво бяха тръгнали срещите на Лука!!!
Днес ше вися аз като прошляк пред Съни!!!
Аре нема нужда!!!
Въртете,сукайте,правете шо знаете!!!
Живи и здрави!!!

п.п da6o_amvr

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 25 фев 2008 0:14

Даскала™ написа:Първо Лукойл не е смръдлива бензиностанция и никой никога не ни е направил проблем там за нищо!Какво и на кого му пречи да отиде там и след това да запали колата и да отиде където искат всички?!?!Или е много сложно така?!!?Или всички имат нет за да знаят поредната неделя къде ше е НОВОТО МЯСТО?!?!
Хубаво бяха тръгнали срещите на Лука!!!
Днес ше вися аз като прошляк пред Съни!!!
Аре нема нужда!!!
Въртете,сукайте,правете ше знаете!!!
Живи и здрави!!!

п.п da6o_amvr

Така Даскале-всеки човек който е поне леко цивилизован има достъп до НЕТ!!!
Защо тук не си каза къде искаш да отидеме???Защо си трая???Незнам защо си останал с впечатление че аз искам щото така ми е кеф да си променям местата на сбирките???АЗ ИСКАМ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ МЕСТАТА С ЦЕЛ-ВСИЧКИ КОИТО ДОЙДАТ ДА ИМАТ КЪДЕ ДА СЕДНАТ-а не като прошляци да висят прави.А и аз ще се съглася с всяко предложение което ТИ или някой друг направи.Пак казвам-аз предлагам къде да са сбирките-НО НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА МИ ХОДИ ПО ГАЙДАТА така че ако останалите се разберете аз ще дойда при вас.Все пак накрая тея гимнастики се правят за да сме заедно,нали!!!???
А неможеш да оспориш че е по-добре предварително да се разбереме тук къде ще сме.Нали се събираме ХОРАТА ОТ ФОРУМА-което показва кое ни е събрало и невиждам нищо по-логично от това да се разбереме предварително,а не да се чудиме къде да отидеме-защо в последствие да изгубиме половин или 1 час в това да се разбирам къде да отидеме,а не да се разбереме предварително!?!?!?!?!?
А и защо висиш като прошляк пред Съни-то нали ми имаш телефона що не ми звънна-или поне ми клипни аз ще ти звънна да ти кажа или и за това те е примързяло или и мобилният ти оператор те е прецакал?????

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 25 фев 2008 0:22

da6o_amvr написа:А и защо висиш като прошляк пред Съни-то нали ми имаш телефона що не ми звънна-или поне ми клипни аз ще ти звънна да ти кажа или и за това те е примързяло или и мобилният ти оператор те е прецакал?????

Абе я си гледай работата и не се изживявай като някакъв регулировчик на оживено кръстовище!!!
И аре никой не е длъжен да ти 'оди на нет да се информира!!!
Като има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО И СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ОТ НЕТ НЯМА НУЖДА!!!
Ама май требе да има въртели до дупка!!!
Следващия път ше мина през 10те места па ега уцеля къде е бригадата!!!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 25 фев 2008 0:26

Даскала™ написа:
da6o_amvr написа:А и защо висиш като прошляк пред Съни-то нали ми имаш телефона що не ми звънна-или поне ми клипни аз ще ти звънна да ти кажа или и за това те е примързяло или и мобилният ти оператор те е прецакал?????

Абе я си гледай работата и не се изживявай като някакъв регулировчик на оживено кръстовище!!!
И аре никой не е длъжен да ти 'оди на нет да се информира!!!
Като има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО И СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ОТ НЕТ НЯМА НУЖДА!!!
Ама май требе да има въртели до дупка!!!
Следващия път ше мина през 10те места па ега уцеля бригадата!!!
ОБАДИ МИ СЕ НА ТЕЛЕФОНА И ЩЕ ТИ КАЖА КЪДЕ СМЕ!!!
Кое е това всеизвестно място-в края на 100 хиляден град!!!
А като какъв ще се вживявам си е ЛИЧНО МОЙ ПРОБЛЕМ

А си прав не си длъжен да ходиш до НЕТ та да се информираш-така че това си е лично твой проблем-ако искаш кръстосвай целия град от сутрин до мрак ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 25 фев 2008 0:32

da6o_amvr написа:ОБАДИ МИ СЕ НА ТЕЛЕФОНА И ЩЕ ТИ КАЖА КЪДЕ СМЕ!!!

А си прав не си длъжен да ходиш до НЕТ та да се информираш-така че това си е лично твой проблем-ако искаш кръстосвай целия град от сутрин до мрак ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ

Само едно ше кажа - "Кога пораснаха пилците и наебаха квачката" :!:
Шо ли се занимааам с глупости и аз по принцип!!!
Аре делегация и лека вечер!!!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 25 фев 2008 0:34

Даскала™ написа:
da6o_amvr написа:ОБАДИ МИ СЕ НА ТЕЛЕФОНА И ЩЕ ТИ КАЖА КЪДЕ СМЕ!!!

Само едно ше кажа - "Кога пораснаха пилците и наебаха квачката" :!:
Шо ли се занимааам с глупости и аз по принцип!!!
Аре делегация и лека вечер!!!
Точно това и аз си мислех!!!
Другата Неделя ще поспоря с тебе щото ме заболяха вече пръстите!!!Айде лека

Потребителски аватар
Lachko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lachko » Пон 25 фев 2008 1:23

Аз едно не мога да разбера до сега никой не се е оплакал от Лукойл.Никога не са правили проблем а кво отидехме в това "смрадливо" кафе и кво още малко персонала иска да ни набие.Са Дашо да не кажеш,че имам нещо против тебе.Просто изказвам мнение.Ама преценявайте къде да са срещите и казвайте по-рано.Или дайте да се разберем само за едно място и да се ходи там или примерно,ако се променя мястото да се казва по-рано,а не в последния момент.И Дашо много грешиш,че всеки нормален човек има достъп до интернет.Щото има доста хора с бързи коли,които не се интеерсуват от интернет и такива работи.Незнам аз предлагам да се разберем всички,които са редовни на срещите и да измислим едно общо място,а не да стават спорове тука във форума.

Потребителски аватар
vladote
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladote » Пон 25 фев 2008 8:26

Lachko написа:Аз едно не мога да разбера до сега никой не се е оплакал от Лукойл.Никога не са правили проблем а кво отидехме в това "смрадливо" кафе и кво още малко персонала иска да ни набие.Са Дашо да не кажеш,че имам нещо против тебе.Просто изказвам мнение.Ама преценявайте къде да са срещите и казвайте по-рано.Или дайте да се разберем само за едно място и да се ходи там или примерно,ако се променя мястото да се казва по-рано,а не в последния момент.И Дашо много грешиш,че всеки нормален човек има достъп до интернет.Щото има доста хора с бързи коли,които не се интеерсуват от интернет и такива работи.Незнам аз предлагам да се разберем всички,които са редовни на срещите и да измислим едно общо място,а не да стават спорове тука във форума.

Вече се сформира комисия: Golfer, Даскала и Lachko. Предлагам вие тримата да решите къде да са срещите и след това ако не го пишете тук пуснете обява във вестник Съперник или по Радио Ултра, така ще дойдат всички с бързи коли които нямат нет

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 25 фев 2008 8:29

Lachko написа:...
Брат ни най-малко искам а споря с някого нито тук,нито къето и да е.Аз написах и на Даскала-нали това е среща на хората от форума-така че невиждам нищо по-логично от това тук да се събереме-а за хората с бегачки които невлизат тук нямам абсолютно никакво отношение-аз ходя на сбирките за да се видиме хората които сме тук (тебе,Даскала,ГолфъраЛъвчо,Стефчо,Пешо,Мимо,Марио,Бубо и т.н.).Ако ти е направило впечатление аз вечер на Метал с хората с бегачките не се събирам-защото неделите се събирам с вас(вече казах защо).А защо отидохме в кафето-просто бяхме прекалено много хора на Лука-трябваше едни да стоят,а други да висят прави около тях.Видя миналата седмица бяхме 20 човека-та ние в кафето едвам-едвам се събрахме а на бензиностанцията ако бяхме-няма начин да се събереме.А наче,брат си МНОГО ПРАВ-и аз това викам дайте да се разбереме къде ще сме.Относно тая Неделя всичко се очертаваше да сме на Съни-то,vladote попита-евентуално ако е хубаво времето дали да не отидеме на Метал-и аз го задаох като въпрос-
da6o_amvr написа:Еми пак към 16:00 ще сме на линия.А за нашата среща може да се разбереме ако времето е хубаво да сме на Метал-на открито,а ако е мрачно да сме пак в Съни-то
Но нека другите си кажат мнението :wink:

Но никойбрат неказа нито 1 човек,аджаба къде ще сме-никой неизрази мнение.Та така очаквам предложения от вас момчета-където кажете аз ще съм там-все пак в края на всички въпроса е да се събереме :wink:

Потребителски аватар
HAKI
Автомобил:
Двигател:

среща

Мнениеот HAKI » Пон 25 фев 2008 11:41

Колеги не е нужно да се карате и да спорите.....не може ли с едно просто гласуване аз съм за ......... и тва е !!!! И мнозинството печели и така ???

п.п Са само и мене да не ме вкарате в някой спор просто предлагам... :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: среща

Мнениеот Дашо » Пон 25 фев 2008 11:46

HAKI написа:Колеги не е нужно да се карате и да спорите.....не може ли с едно просто гласуване аз съм за ......... и тва е !!!! И мнозинството печели и така ???

п.п Са само и мене да не ме вкарате в някой спор просто предлагам... :wink:

И за точно това мислех да кажа! :wink:
Аз вече няма и дума да продумам за място на сбирките-явно аз си мисля че правя добро,а само лошо става.Така че където се разберете останалите-аз ще съм там
Живи и здрави :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 25 фев 2008 11:55

Даскала™ написа:Аз пък като председател на тази комисия РЕШАВАМ:
1.При шибано време срещите ще се състоят на Лукойл :!:
2.При готино време срещите ще се състоят на МЕТАЛ :!:

Решението не се оспорва и се приема на първо четене :!:
Вече е ясно за 10 години напред мястото на срещите :!:

Благодаря Ви за подкрепата предварително :idea:

Добре подкрепям те!
П.П.Само незнам как ще съобщиш своето решение на онези с бързите коли,дето нямат достъп до НЕТ
mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пон 25 фев 2008 12:37

Радио Ултра-Перник Рулзззз!!!!!!!По цел ден го слушам,нема други такива изпрегняци!

Върни се в “Организационен”