Cherepaha написа:so.sec написа:Това казвам - зависи от целта на шофиране - зрелите шофьори към които си позволявам да се числя караме с основна цел в главата да стигнем от А до Б и целта ни е това пътуване да е максимално комфортно - а за целта - възможно по-нов автомобил с възможно повече екстри.
Другата група шофьори, карат не за да стигнат от А до Б, а за да покажат (странно на кой!?) в отсечката А-Б как могат да изпреварват, колко бързо могат да се движат (макар и по потник и с отворен джам от жега)... и за съжаление в не малко случай особено в последно време - къде ще е мястото на следващата надгробна плоча до пътя![]()
Сам ли ги измисляш такива...![]()
![]()
Значи едната група са "Фукльовци-те" без климатици, дет ти викат - "Чиба, пречиш!", докато ти си караш зряло и комфортно?![]()
А другата група са тия "Зрелите" с луксозните невървелници, дет карат бавно, щот толко им може колата и се препотяват, огладняват и ожадняват, докато изпреварят некой комион.![]()
Малко ще му е трудно на колегата, но както казваш - нека сам реши от коя група е...![]()
![]()
Има и 3та група - тези дето карат Ауди А5 2008ма със всички екстри... ама като гледам нито аз, нито ти, нито той е от тях. Така че по добре по-нова и с екстри кола от по-стара без екстри и с излишно за условията в страната ни мощeн двигател!
Да се пуснем ако искаш от София до Бургас с теб - ти изпреварвай както знаеш и карай както искаш, аз ще карам както аз си искам. Накрая ще стигнеш с 20мин преди мен с 1път и половина по висок разход. и къде точно е далаверата!?