Г3, проблем. Тече вода
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Insane_boy написа:Аз го имам същия проблем,уплътнението между корите и предното стъкло го няма,и ми казаха че трябва да си търся нови кори защото варвели заедно с тва уплътнение,някои знае ли дали се продават нови тия кори
Да продават се колега, но не ти го препоръчвам от магазина.Мин.година търсих за Вентото си тази пластмаса.Нова около 170 лв ми казаха в магазина им в Сливен.Търси по автоморги, но оттам не влиза вода, поне при мен не влизаше.Исках да я сменя защото зяпаше гумата я нямаше никаде, но така и си отиде.
- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
Re: Г3, проблем. Тече вода
Темата е малко стара , но и аз имам същия проблем,обаче ми е мокро пасажерското място и това зад него отзад.Най-вероятно е от каналите за отводнение на люка (никога не са проверявани,защото не ми се е налагало).Та да ви попитам как да ги изчистя или по-точно какво да разглобя ? Целия таван ли или ...
Мерси предварително
Мерси предварително

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
martin4o_mom4e написа: какво да разглобя ? Целия таван ли или ...
viewtopic.php?f=5&t=152022&hilit=%D1%88%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%85&start=15
martin4o_mom4e написа:Темата е малко стара , но и аз имам същия проблем,обаче ми е мокро пасажерското място и това зад него отзад.Най-вероятно е от каналите за отводнение на люка (никога не са проверявани,защото не ми се е налагало).Та да ви попитам как да ги изчистя или по-точно какво да разглобя ? Целия таван ли или ...
Мерси предварително![]()
Аааа колега пак гадния проблем със запушените канали

По същество - имам познат който сподели че е успял да си оправи проблема без да сваля таван като е продухал отводите с компресор /само че това на опел кадет, не знам как е на голфа/. Според мен е идея да се опита преди да се свали наистина тавана може да помогне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги някои изработвал ли е тази кора под чистачките на голф2 понеже моята е мн зле,а по моргите не мога д аоткрия ако някои е изработвал или има идея нека даде предложение,и имали вариянт от тази кора д ами се потят гадно стуклата при лощо време,аз от скоро сум е махан,преди си беше там ама бая понакъсанка и се чудя от какво да изработяи длаи ще стане
-
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:колеги някои изработвал ли е тази кора под чистачките на голф2 понеже моята е мн зле,а по моргите не мога д аоткрия ако някои е изработвал или има идея нека даде предложение,и имали вариянт от тази кора д ами се потят гадно стуклата при лощо време,аз от скоро сум е махан,преди си беше там ама бая понакъсанка и се чудя от какво да изработяи длаи ще стане
Колега търси от моргите, друг вариант не виждам. За потенето на стъклата си смени филтъра на купето.Аз имах този проблем с Венто и така се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
лошото е че не мога да е намеря поморгите,явно не ги съхраняват тези неща по нашите морги де да знам,а и филтър нямам на купето
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да не отварям нова тема.
Вчера и аз осъмнах с гьол, но в краката на шофьора. Както си валеше взех едно фенерче да огледам вътре около педалите, централната конзола и жилото за отваряне на капака - всичко е сухо. Налях няколко бутилки вода отпред, при пластмасовите кори - изтекоха на секундата под колата без никакво задържане - вътре пак нямаше никъде вадичка или дори капка. За всеки случай свалих пластмасите и почистих каквото имаше като боклук, но беше практически незначително.
Свалих кората на вратата - найлона си е цял и идеално залепен.
Днес пак имаше локва.
Колата няма шибедах.
Дадоха ми идея да не би да тече от предното стъкло да се е разлепило - колата е с оригиналното си предно стъкло - какъв е шанса да е това?
Чета тук за някакво уплътнение на пластмасите при предното стъкло - някой може ли да обясни по-подробно за какво става дума или да даде снимка/схема, че не мога да се ориентирам.
Гледам и че уплътнението на предното стъкло, отгоре при тавана е станало бая трошлива пластмаса от годините - във vagcat го намерих(номер 1E0853306), но не знам от къде може да се купи и на каква цена - някакви идеи?
Вчера и аз осъмнах с гьол, но в краката на шофьора. Както си валеше взех едно фенерче да огледам вътре около педалите, централната конзола и жилото за отваряне на капака - всичко е сухо. Налях няколко бутилки вода отпред, при пластмасовите кори - изтекоха на секундата под колата без никакво задържане - вътре пак нямаше никъде вадичка или дори капка. За всеки случай свалих пластмасите и почистих каквото имаше като боклук, но беше практически незначително.
Свалих кората на вратата - найлона си е цял и идеално залепен.
Днес пак имаше локва.
Колата няма шибедах.
Дадоха ми идея да не би да тече от предното стъкло да се е разлепило - колата е с оригиналното си предно стъкло - какъв е шанса да е това?
Чета тук за някакво уплътнение на пластмасите при предното стъкло - някой може ли да обясни по-подробно за какво става дума или да даде снимка/схема, че не мога да се ориентирам.
Гледам и че уплътнението на предното стъкло, отгоре при тавана е станало бая трошлива пластмаса от годините - във vagcat го намерих(номер 1E0853306), но не знам от къде може да се купи и на каква цена - някакви идеи?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”