Кингпине да беше видял темата за спортния филтър и тестовете от диното на хеед-ауто преди да се изказваш неподготвен и да се излагаш..
човека го е доказал.. няма какво да спорим
практически е неуспоримо
+ това с тоя вентилатор да си прецакаш мотора няма как да стане освен ако случайно някоя част от пластмасовото вентилаторче не отиде където не трябва .. но пак ме съмнява
иначе това за "повечето" въздух а не "сгъстения" е адската глупост

запушвал ли си с ръка тръбата от която смуче въздух да видиш каква прахосмукачка е двигателя

и искаш да ми кажеш че това вентилаторче дето сигурно не може да завърти въздуха в рака на сървърите ми ще може да даде толкова "повече" въздух че да направи нещо на мотора.. а и както тйан каза.. компа сам си го регулира ако случайно влезе повечко въздух
според мен няма да има достатъчно сила този вентилатор да вкара толкова въздух колкото може да вкара един обикновен въздуховод примерно на мястото на фара ти (примерно казвам да не ме погнете "ама как ще карам така градско ти си луд" и нещо от типа)
а + това кингпине.. като обедниш сместа (на турбо кола) какво става.. повече въздух по малко гориво нали така ? и някой мотори (като мр2 примерно на един приятел със сток електрониката с по голяма турбина и доволно надута на около +0,4 бар-а отгоре) си държат здраво.. а това вентилаторче ще му ебе майката ?

глупости говорите
иначе за това което прави колегата
на него му е напълно ясно че няма да направи нищо но само заради труда които е положил да направи този тест трябва да изразите малко уважение.. щото половината семкари не са си виждали валовете пък камо ли да направят нещо такова..
успех бате ако има някакъв ефект ще се радвам
ако ли не ... не се отказвай винаги има надежда

колкото и грубо да звучи