МК2 8VT
Монтирането на прословутия телфер най-сетне е факт, даже и работи
Мотора вече е навън и след малко го карам за финалното разглобяване и по-нататъшните интервенции. До края на седмицата се надявам да го върнем обратно. През това време аз трябва да си подготвя частите за изпускателен колектор, турбо пътища и маслени линии, за да си имам занимавка за другата седмица.

Мотора тези дни трябва да глътне новите бутала и биели
До четвъртък трябва да е готов. Така че би трябвало плана за до края на седмицата да се изпълни.
Имам следния въпрос - тръбите и колената, които ще ползвам за изп. колектор, как е най-добре да се деформират, за да придобият еи тази форма (на първата снимка горе вляво е изп. канал):
Благодаря предварително!

Имам следния въпрос - тръбите и колената, които ще ползвам за изп. колектор, как е най-добре да се деформират, за да придобият еи тази форма (на първата снимка горе вляво е изп. канал):

Благодаря предварително!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Айде малко прогрес най-сетне
Мотора е в колата. Още малко му трябва, но основното си е на мястото вече.
Сега да се похваля - за пръв път държа в ръцете си, нещо което съм умувал, мерил и чертал! Доста съм ентусиазиран
Ето и малко снимков материал:
Ето и мотора докъде съм го докарал...
Най-сетне малко се задвижиха нещата! Поръчал съм дюзи - 340 куб. см/мин
Докато стана готов с колектора и останалите неща, Мегата, ламбдата и дюзите трябва да дойдат. Ако няма някакви засечки смятам, че скоро ще се чуе

Мотора е в колата. Още малко му трябва, но основното си е на мястото вече.
Сега да се похваля - за пръв път държа в ръцете си, нещо което съм умувал, мерил и чертал! Доста съм ентусиазиран

Ето и малко снимков материал:

Ето и мотора докъде съм го докарал...

Най-сетне малко се задвижиха нещата! Поръчал съм дюзи - 340 куб. см/мин
Докато стана готов с колектора и останалите неща, Мегата, ламбдата и дюзите трябва да дойдат. Ако няма някакви засечки смятам, че скоро ще се чуе

- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: