Rabbit_TDI написа:so.sec написа:Rabbit_TDI написа:Vw_wV написа:напълно вярно е че кола без клима в днешно време е грях да купуваш
Абе зависи за кво я ползваш.Аз също съм с климатик ама за в града просто не става - верно на море тръгнеш лиИначе много хора 100% държат на крлиматика плащат си още при покупката ени 1000-1500 лева за него и после го не ползват ,а той си тежи и бие по разход и вървежа.
Ако не го ползваш не бие никъде!
ама трудно мога да си представя че има човек, който в последните години лятно време да не вкючва климата ако има такава
Ми аз.Като се придвижвам на къси разстояния/градско/си иска минута да почне да духа хладно и 2 да стане хладилник.После иска 2 минути преди да спреш да го изключиш да издуха въздуха щото иначе после мирише на "фъшкий".Ако си с лиматроник вече нещата стоят друго яче ама Голфовете по правило са с климатик та дори и 5-иците.
P.S.И да не го ползваш пак си и 100 ина кила тежест вархфу колата ,че да не е и повече.
Хмм, аз нямам такива оплаквания. а и по-бързо охлажда... но е троник, да.
A сега обърнах внимание че си от Карлово... твоите къси градски разстояния наистина са други и ти завиждам