Лампата за масло гасне с тези за Airbag,ABS ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
Лампата за масло гасне с тези за Airbag,ABS ??
Колеги,скоро си купих Пасат Б5 98г,110коня АФН и това което ми прави впечатление е ,че при подаване на контакт след няколко секунди гаснат всички лампи с изключение на тази за зареждането... Това не ми се вижда нормално,дали и при други е така?Според мен маслото трябва да гасне при запалване на двигателя? Благодаря предварително 

- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
офф: при запалване на мотора гаснат всички лапми с изключение на тази за ръчната (ако не си я пуснал) и вече при новите автомобили ако си без колан и вече някакви различни индикатори които работят при работещ двигател.
по темата
еми виж си нивота на маслото ! ако е между минимума и максимума начи не е от нивото ама от кво друго може да е ..... да не качва масло ????? съмнява ме ????? виж си нивото от щеката и чак тогава търси ел.проблеми и други проблеми свързани с маслото!
п.п. не е препоръчително да я караш колата ако ти свети тая лампа !
по темата
еми виж си нивота на маслото ! ако е между минимума и максимума начи не е от нивото ама от кво друго може да е ..... да не качва масло ????? съмнява ме ????? виж си нивото от щеката и чак тогава търси ел.проблеми и други проблеми свързани с маслото!
п.п. не е препоръчително да я караш колата ако ти свети тая лампа !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега темата е вече обсъждана. Това е нормалното поведение при Б5. Трябва да изгаснат всички без акумулатор и ръчна спирачка. Ако маслото свети - проблем или е не достатъчно или има проблема с вискозитета. То дори свети в два цвята - жълто и червено - според документацията. Потърси из форума ще намериш подробно дискутирана тема за това.
Още нещо - при този модел ако е нещо критично светенето на каквото и да било е придружено с 3 звукови сигнала. Ако сигнала е 1 - само информативно предупреждение (няма бензин, няма течност за чистачки и т.н.)
Още нещо - при този модел ако е нещо критично светенето на каквото и да било е придружено с 3 звукови сигнала. Ако сигнала е 1 - само информативно предупреждение (няма бензин, няма течност за чистачки и т.н.)