ta6koo написа:ти да не си от БСП?

Поправи ме ако греша в сметките

Не не грешиш в сметките,но не те разбирам теб и другите които защитават тия помияри които ни смъкват кожите от гърбаso.sec написа:ta6koo написа:ти да не си от БСП?
![]()
Поправи ме ако греша в сметките
G60 написа:Не не грешиш в сметките,но не те разбирам теб и другите които защитават тия помияри които ни смъкват кожите от гърбаso.sec написа:ta6koo написа:ти да не си от БСП?
![]()
Поправи ме ако греша в сметкитеДа си купим 1.4 викаш а? Малки били данъците според теб?
Ти да нямаш златна мина във вас? Щото аз нямам,съгласен съм да плащам данъци но такива които като ги платя да не се чудя пак колата ли си купувам или
Kingpin написа:В САЩ данъци за кола не се взиматТам регистрацията на кола свършва с купуване на номер(а) от магазина и слагането им на колата. На никой не му пука колко кубика е, още повече колко коня е. Как става тва???? Как така при тамошната политика на НЕсъбиране на пари от всичко възможно тия си живеят живот, а тука тия нещастници ми събират пари за щяло и нещяло и пак живеем в мизерия ?!
Pichaga написа:оффтопик
в САЩ има такива данъци, че ум да ви зайде
не говорете така неизуст
колата им е най-малкия проблем
ивотни данъци
подоходни данъци
данък наследство
не, мерси
тука ми отива 40% от дохода за данъци и осигуровки, там е над 60%
G60 написа:Ами добре,съгласен съм че има данъци навсякъде. Но... у нас са прекалено високи спрямо заплатите които вземаме и според мен не е правилно един месец да работиш и да ти вземат всичките пари за данък. А и на всичкото отгоре ако ми кажеш защо да им плащам данъци заради огромните трапове по пътищата ли? Ще дам пример,оня ден се прибирам към 11 вечерта и скочих в такъв трап(не дупка направо яма си беше) че от удара изкривих 4 джанти и един амортесьорджантите са 17 цола а амортесьорът е спортен Билщаин газов купен преди 6 месеца. Е сега какво да направя да си платя данъка на колата или да си купя нови амортесьори и джанти
Когато си оправят бакиите и аз тогава ще почна да си плащам данъците
vasstop написа:...Според мен и той е на нашето мнение...
Stivi написа:Когато си в Рим дръж се като римлянин ! Не съм сигурен че цитирам точно ,но смисъла е ясен ! Така че всички които искат да твърдят че са софиянци да се държат като такива а ако не им изнася да се връщат по родните места ! Не може да живееш в столицата а да искаш да плащаш като в прованса ! Това е като да се возиш гратис в градския транспорт и да изтъкваш като причина че бил мръсен студен и нередовен. Той може да е такъв но за да протестираш трябва да си изряден и тогава да си търсиш правата!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта