За смяна..търсих какфо ли не..защото на един етап ми стана тясничко...и си зех Пасат Б4...и съм мн доволен от него...но за градски условия..Вентото е номер 1! с 1.8 двигателя ..си го ръчкам как си искам..и върви та пушек се дига....

digigi написа:В Америката никога не са променяли името nа Jetta! Там е нямало Vento и Bora! Винаги е било Jetta.
А иначе мисля , че Джета е много по-слабо търсен модел, съответно по-малко произвеждан като бройки и по-малко ги има на пазара на втора ръка! Голф читав можеш да намериш по-лесно защото има много голям избор докато Джета или Венто е трудно да се намери щото ги няма
StS написа:digigi написа:В Америката никога не са променяли името nа Jetta! Там е нямало Vento и Bora! Винаги е било Jetta.
А иначе мисля , че Джета е много по-слабо търсен модел, съответно по-малко произвеждан като бройки и по-малко ги има на пазара на втора ръка! Голф читав можеш да намериш по-лесно защото има много голям избор докато Джета или Венто е трудно да се намери щото ги няма
Колега във щатите е пълно с БОРА в това мога да те уверя... Години между 99-2004 в УСА са все БОРА - лично проверено![]()
![]()
Oxyde написа:Мда...една уикипедия да прочетеш и ще видиш че в щатите се произвежда само джета...освен тфа можеш да установиш че в китай произвеждат някакъв хибрид между венто и пасат б4...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта