Проблем с първа и задна

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 03 мар 2008 8:44

мда..явно всички го имаме тоя проблем...но на мене вече не ми прави впечатление..и със сигорност не е от съединителя..защото е нов...а каде отделя..са си чисти настройки на жилото...при мен най усезаемо е със задната..като я вкарам..и се разтриса цялата кола...иначе първа не е толкова проблемна....

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пон 03 мар 2008 13:13

Абе незнам брато ама не го оставаи така .Щото всички знаееме как требва да влизат иначе и аз мога така да я карам ама дразни че влизат трудно 1 и задна така че искам да го оправа

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 17:29

Интересно че на мен първа влиза мн трудно и то понякога,на задна претриса и ги прави тия мизерии само при загряла кола,т.е. след известен пробег(4-5км).Днес запалих,докато позагрее пробвах на място,няма проблеми!

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пон 03 мар 2008 18:22

И при май става по зле като загрее >защото като пробвам на студена по добре влизат ама незнам кажете как да го оправиме тоя проблем и къде

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 18:37

Утре ще ходя в един сервиз за смяна на части по ходовата част и ще ги питам.....ама ако някой знае да казва.Може ли да е от маслото например???

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 18:37

Утре ще ходя в един сервиз за смяна на части по ходовата част и ще ги питам.....ама ако някой знае да казва.Може ли да е от маслото например???

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пон 03 мар 2008 18:42

Еми аз моята е докарах от германия и там беше пушка ама аз не сам я карал колата до БГ само по превключжах скоростите но после като почнах тъка да я карам малко по малко се прееба >И като се прибрахме сменихме и маслото на скоростната обаче знам ли дали може да е от това

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 19:36

Ако иманякой,който да даде компетентен отговор да свирка :)

Потребителски аватар
GPower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GPower » Пон 03 мар 2008 19:40

Нека кажа и аз.Значи преди да сменя сьединитела нямах проблеми,проблема стана след смяната (1-ва и 5-та)иначе мисля че е добьр на ЗАКС.?

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пон 03 мар 2008 19:52

Добре бе майка му дееба значи става при всека операция смяна на суединител ,масло ала бала как да го оправиме този шит >еи не мога да си карам колата

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 20:01

GTI EDITION написа:Нека кажа и аз.Значи преди да сменя сьединитела нямах проблеми,проблема стана след смяната (1-ва и 5-та)иначе мисля че е добьр на ЗАКС.?

Е не пита ли майсторите на какво се дължи това?

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 20:01

ripai написа:Добре бе майка му дееба значи става при всека операция смяна на суединител ,масло ала бала как да го оправиме този шит >еи не мога да си карам колата

Еми и аз това питам ама ...........

Потребителски аватар
GPower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GPower » Пон 03 мар 2008 20:21

joro09 написа:
GTI EDITION написа:Нека кажа и аз.Значи преди да сменя сьединитела нямах проблеми,проблема стана след смяната (1-ва и 5-та)иначе мисля че е добьр на ЗАКС.?

ами каза ми че не е от сьединитела а един тампон трябва да се смени немога да го обясня точно,намира се до скоростната кутия при моя струва околу 100лв.и се продава заедно с някаква планка знам го кьде е но немога да ви го обясня точно.Ще се сменя няма начин и да видим,дано да се оправи.Значи като размьрдам лоста си ходи на ляво на дясно еи тьи,не както трябва.сори за обяснението ама ....

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Пон 03 мар 2008 20:29

GTI EDITION написа:
joro09 написа:

ами каза ми че не е от сьединитела а един тампон трябва да се смени немога да го обясня точно,намира се до скоростната кутия при моя струва околу 100лв.и се продава заедно с някаква планка знам го кьде е но немога да ви го обясня точно.Ще се сменя няма начин и да видим,дано да се оправи.Значи като размьрдам лоста си ходи на ляво на дясно еи тьи,не както трябва.сори за обяснението ама ....
Е това е кофти.....лоста трябва винаги като е на свободна да седи в центъра,да има леко напрежение като го мърдаш напред-назад,наляво-надясно!При мен това си е ОК,ама пак ги прави тия мизерии със задната....

Потребителски аватар
GPower
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GPower » Пон 03 мар 2008 20:32

joro09 написа:
GTI EDITION написа:
joro09 написа:

Е това е кофти.....лоста трябва винаги като е на свободна да седи в центъра,да има леко напрежение като го мърдаш напред-назад,наляво-надясно!При мен това си е ОК,ама пак ги прави тия мизерии със задната....

При мен си ЛОПА яко лоста и дано да е от туи ,че незнам.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”