Проблем с първа и задна
:)
Утре ще ходя в един сервиз за смяна на части по ходовата част и ще ги питам.....ама ако някой знае да казва.Може ли да е от маслото например???
- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
joro09 написа:GTI EDITION написа:Нека кажа и аз.Значи преди да сменя сьединитела нямах проблеми,проблема стана след смяната (1-ва и 5-та)иначе мисля че е добьр на ЗАКС.?
Е не пита ли майсторите на какво се дължи това?
ами каза ми че не е от сьединитела а един тампон трябва да се смени немога да го обясня точно,намира се до скоростната кутия при моя струва околу 100лв.и се продава заедно с някаква планка знам го кьде е но немога да ви го обясня точно.Ще се сменя няма начин и да видим,дано да се оправи.Значи като размьрдам лоста си ходи на ляво на дясно еи тьи,не както трябва.сори за обяснението ама ....
Е това е кофти.....лоста трябва винаги като е на свободна да седи в центъра,да има леко напрежение като го мърдаш напред-назад,наляво-надясно!При мен това си е ОК,ама пак ги прави тия мизерии със задната....GTI EDITION написа:joro09 написа:GTI EDITION написа:Нека кажа и аз.Значи преди да сменя сьединитела нямах проблеми,проблема стана след смяната (1-ва и 5-та)иначе мисля че е добьр на ЗАКС.?
ами каза ми че не е от сьединитела а един тампон трябва да се смени немога да го обясня точно,намира се до скоростната кутия при моя струва околу 100лв.и се продава заедно с някаква планка знам го кьде е но немога да ви го обясня точно.Ще се сменя няма начин и да видим,дано да се оправи.Значи като размьрдам лоста си ходи на ляво на дясно еи тьи,не както трябва.сори за обяснението ама ....
- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
joro09 написа:Е това е кофти.....лоста трябва винаги като е на свободна да седи в центъра,да има леко напрежение като го мърдаш напред-назад,наляво-надясно!При мен това си е ОК,ама пак ги прави тия мизерии със задната....GTI EDITION написа:joro09 написа:GTI EDITION написа:Нека кажа и аз.Значи преди да сменя сьединитела нямах проблеми,проблема стана след смяната (1-ва и 5-та)иначе мисля че е добьр на ЗАКС.?
При мен си ЛОПА яко лоста и дано да е от туи ,че незнам.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”