пръскачка на задна чистачка Г4
пръскачка на задна чистачка Г4
Зравейте, пръскачката на задната чистачка не пръска. От дюзата излиза въздух но течност не излиза. Предполагам че пътеката на маркуча е прекъсната някъде. Някой знае ли от къде минава маркуча да знам къде да пипна да проверя
благодаря предварително

Re: пръскачка на задна чистачка Г4
spush написа:Зравейте, пръскачката на задната чистачка не пръска. От дюзата излиза въздух но течност не излиза. Предполагам че пътеката на маркуча е прекъсната някъде. Някой знае ли от къде минава маркуча да знам къде да пипна да проверяблагодаря предварително
При пасатите е подпокрива. предполагам чеи при голф. много играчка е

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
.
ако е в праговете ще е идеално
знаеш ли дали през левия или десния праг преминава тази джиджавка
мерси отново 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
.
LILO&STICH мерси за инфото. ще проверя днеска маркучите . дано да е от тях че не ми се сменя пак някоя машинка .
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
И моята не пръска и дори знам къде е скъсана, но не ми се занимава.
Точно в най-високата точка на гредата между задната врата и бягажника. Лесно открих къде е скъсана като сипах синя течност за чистачки и направих безброй опити да пусна задната пръскалка. На белият салон много лесно се забелязва къде е проблема.
Точно в най-високата точка на гредата между задната врата и бягажника. Лесно открих къде е скъсана като сипах синя течност за чистачки и направих безброй опити да пусна задната пръскалка. На белият салон много лесно се забелязва къде е проблема.

kickd0wn написа:И моята не пръска и дори знам къде е скъсана, но не ми се занимава.
Ауч!
.
ох това заболя. и аз съм с синя течност в момента но нямам "пробойни" от към купето или поне не съм забелязал.
Приятел spush..и аз имам Г4...и имах същия проблем...отстраних си го сам .....не е на Много кофти место...значи...от лявата(шофьорската) страна....отзад..развиваш задния колан от колонката....махаш задната кора(на щипки е...дарпаш смело)и после на извивката на задната колонка към тъванапроследи черното мъркуче то е едно всъщност...и на ъгъла на колонката с тъвана има тедка..Г-образна снадка...от там се изхлузва мноо често мъркучито при мен беше от там и ми мокреше кората точно под задния колан-....имам синьо петно..6 месеца се чудих от къде е и го отрих...дано съм ти бил полезен
.
adrian мерси за информацията. на мене точно това ми трябваше (къде е връзката която може да се прекъсне) просто не ми се пипаше на сляпо.ще пробвам и ще пиша какво е станало 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”