И аз доживях да се похваля - смяна на гърнета на Голф3 2.0!

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
ivansho
Автомобил:
Двигател:

И аз доживях да се похваля - смяна на гърнета на Голф3 2.0!

Мнениеот ivansho » Вто 04 мар 2008 22:56

Най-накрая днес махнах катализатора който беше мн. затлачен (който е метален) и сложих едно гърненце Изображение
и едно резонаторче Изображение
Изображение
и съм мн. доволен от звука.Сега и ускорението се подобри иначе ръмжи когато форсирам като залепя оборотите не се чува!Аз лично така исках (поне за сега)Сега и ако намеря и генерация ще стане върха!!! :yeaha:
mod edit: Li4o

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 04 мар 2008 23:26

Случайно да знаеш къде е произведено това нещо, дето го държиш в ръката си :?: Тук в Русе ги има същите, дори може да ги правят тук :shock Мога да кажа, че имат добър заглушителен ефект, но би ми се искало да ги правят малко по-дълги като за в тунела.
П.П.Ако имаш напрежения в изпускателната система и е близко до изпускателния колектор, то не се учудвай ако се деформира(материала омеква при малко по-висока температура):wink:
П.П.П.Какво общо има тази тема с този раздел, че на всичкото отгоре и аз цвъкнах :?:

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Сря 05 мар 2008 14:34

Има ли проблем ако това се сложи на дизелов автомобил? Смисъл дали ще вади пак як звук (не като на бензинка, но да е харабежен) ?

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 05 мар 2008 15:04

Re5Pec7 написа:Има ли проблем ако това се сложи на дизелов автомобил? Смисъл дали ще вади пак як звук (не като на бензинка, но да е харабежен) ?

Дизела никога не може да има готин звук мойте извинения.....Може единствено да стане по тих.Тва е лично мое мнение и не ангажирам никого с него......Като искаш звук си вземи атмосферка с спортен филтър и си готов..... :D

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 05 мар 2008 16:38

Golf 3 1.8 написа:
Re5Pec7 написа:Има ли проблем ако това се сложи на дизелов автомобил? Смисъл дали ще вади пак як звук (не като на бензинка, но да е харабежен) ?

Дизела никога не може да има готин звук мойте извинения.....Може единствено да стане по тих.Тва е лично мое мнение и не ангажирам никого с него......Като искаш звук си вземи атмосферка с спортен филтър и си готов..... :D

На дизела се слага само за да изглежда ХАРАБЕЖЕН :lol:

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Сря 05 мар 2008 21:34

колко ти струваше задното гърне :?: :oops:

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Чет 13 мар 2008 10:13

И аз искам да питам за цената на цялото удоволствое, гърне и резонатор, че вече има опасност да оглушея като сваля джама :D

Потребителски аватар
doktora_gti
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doktora_gti » Чет 13 мар 2008 18:15

Golf 3 1.8 написа:

Бьркате колеги и то много сериозно :!: :!: :!: :!: :!: за дизила :!: :!: :!:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 13 мар 2008 20:22

NovobranecGT написа:Случайно да знаеш къде е произведено това нещо, дето го държиш в ръката си :?: Тук в Русе ги има същите, дори може да ги правят тук :shock Мога да кажа, че имат добър заглушителен ефект, но би ми се искало да ги правят малко по-дълги като за в тунела.
П.П.Ако имаш напрежения в изпускателната система и е близко до изпускателния колектор, то не се учудвай ако се деформира(материала омеква при малко по-висока температура):wink:
П.П.П.Какво общо има тази тема с този раздел, че на всичкото отгоре и аз цвъкнах :?:

Аз преебах три такива и до миналия месец ходех през 3-4седмици до Ем Комплект 33 за да ми ги сменят mhihi сега ми сложиха едно по-голямо и по-широчко да видим колко ще изкара.

Еб@х ги у келявите резонатори, малко повече газ да дадеш и пръдват :lol:

Потребителски аватар
alister
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alister » Сря 19 мар 2008 21:46

Еми вземете си по-марково резонаторно гърне. Или пък въобще не слагайте такова. Тръба... Малко по-шумно ще е в купето.

Върни се в “Силов тунинг”