и едно резонаторче
и съм мн. доволен от звука.Сега и ускорението се подобри иначе ръмжи когато форсирам като залепя оборотите не се чува!Аз лично така исках (поне за сега)Сега и ако намеря и генерация ще стане върха!!!

mod edit: Li4o
Re5Pec7 написа:Има ли проблем ако това се сложи на дизелов автомобил? Смисъл дали ще вади пак як звук (не като на бензинка, но да е харабежен) ?
Golf 3 1.8 написа:Re5Pec7 написа:Има ли проблем ако това се сложи на дизелов автомобил? Смисъл дали ще вади пак як звук (не като на бензинка, но да е харабежен) ?
Дизела никога не може да има готин звук мойте извинения.....Може единствено да стане по тих.Тва е лично мое мнение и не ангажирам никого с него......Като искаш звук си вземи атмосферка с спортен филтър и си готов.....
Golf 3 1.8 написа:Re5Pec7 написа:Има ли проблем ако това се сложи на дизелов автомобил? Смисъл дали ще вади пак як звук (не като на бензинка, но да е харабежен) ?
Дизела никога не може да има готин звук мойте извинения.....Може единствено да стане по тих.Тва е лично мое мнение и не ангажирам никого с него......Като искаш звук си вземи атмосферка с спортен филтър и си готов.....
NovobranecGT написа:Случайно да знаеш къде е произведено това нещо, дето го държиш в ръката сиТук в Русе ги има същите, дори може да ги правят тук
Мога да кажа, че имат добър заглушителен ефект, но би ми се искало да ги правят малко по-дълги като за в тунела.
П.П.Ако имаш напрежения в изпускателната система и е близко до изпускателния колектор, то не се учудвай ако се деформира(материала омеква при малко по-висока температура):wink:
П.П.П.Какво общо има тази тема с този раздел, че на всичкото отгоре и аз цвъкнах
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта