сваляне на табло
-
- Автомобил:
- Двигател:
сваляне на табло
здравейте имам един тъп вапрос но се надявам някои да ми отговори,имам пасат 90г.искам да сваля таблото за да стигна до буксите на уредите че на температурата не показва,как се сваля таблото.благодаря
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
... и продължението:
След като вече си свалил таблото, в двата му края има по една видийка с глава за кръстата отверка.
Развивайки ги, предната част на таблото се отделя и пред теб са цифреблатите.
Само този на скоростомера е хванат с болтчета- оборотомера (или часовника, зависи с какво си) и този за температура/бензин са на щифтове ли... как да го нарека не знам, но просто хващаш и ги издърпваш
За да свалиш платката трябва да развиеш и скоростомера.
Платката се държи за задната част на таблото на щипки и евентуално- на видийката, дето е хванат стабилизатора на напрежение.
Щипки има и на самата буксичка на платката. Разкопчават се отзад на таблото и цялата платка се бута напред.
Пиша го така подробно, защото пред мен е едно такова табло и го гледам
Не ми е нужно, така, че ако решиш, че при теб уреда на температурата ти е повреден, директно ти го подарявам
След като вече си свалил таблото, в двата му края има по една видийка с глава за кръстата отверка.
Развивайки ги, предната част на таблото се отделя и пред теб са цифреблатите.
Само този на скоростомера е хванат с болтчета- оборотомера (или часовника, зависи с какво си) и този за температура/бензин са на щифтове ли... как да го нарека не знам, но просто хващаш и ги издърпваш

За да свалиш платката трябва да развиеш и скоростомера.
Платката се държи за задната част на таблото на щипки и евентуално- на видийката, дето е хванат стабилизатора на напрежение.
Щипки има и на самата буксичка на платката. Разкопчават се отзад на таблото и цялата платка се бута напред.
Пиша го така подробно, защото пред мен е едно такова табло и го гледам

Не ми е нужно, така, че ако решиш, че при теб уреда на температурата ти е повреден, директно ти го подарявам

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
radotom написа:Да, точно пред дясната гума, ама е малко наврян, та се налага да залягаш, за да го видиш
Малко не ами... Доста неща са на кофти място... Аз така един ден цял ден се гъзих пред блока да си развия вентилатора на парното, за да почистя. После една комшийка ми пожела по-често да правя упражнението...