Поръчка от carparts.de- ВАЖНО !!!!! - стр.1

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Вто 04 мар 2008 10:49

Днес говорих с една овца по телефона, нямало нещо от поръчката, и зареждат през 2 седмици. Така че или ще го има след 2 дена , или чак след две седмици. Ще пише какво нямат и какво да правя, дали да пращат без него и да върнат разликата в парите. Ако сте на зор , май някой ще остане без "покупка" , дано обаче да не съм аз :)

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Вто 04 мар 2008 17:14

а ще има ли хора за следваща поръчка?

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 04 мар 2008 18:47

няма проблем неча чакаме според мен ?! защото така колегата който не му дойде нещото ще е кофти .... всеки може да е така че нека чакаме ;)

Потребителски аватар
MyTpaTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MyTpaTa » Вто 04 мар 2008 19:40

Ще се съберем за нова поръчка само пристигне тая за да разберем как са продуктите.

Потребителски аватар
MomoRacing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MomoRacing » Чет 06 мар 2008 13:37

Как може да се наредим за поръчка от този сайт ? Писах ти ЛС ама няма отговор ... ако може да ми кажеш какви са условията ще бъда благодарен ! :)

Потребителски аватар
Dobromirski
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пет 07 мар 2008 7:28

MomoRacing написа:Как може да се наредим за поръчка от този сайт ? Писах ти ЛС ама няма отговор ... ако може да ми кажеш какви са условията ще бъда благодарен ! :)

Ами събирате се 3-ма-4-ма и скачате. Аз съм и аз като вас клиент, обаче не предполагах, че швабите щеме направят "пациент" :twisted:
Луд станах от тяхното нехайство :(

Потребителски аватар
MomoRacing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MomoRacing » Пет 07 мар 2008 13:02

Като престигне тая и се събирате за другата ме пишете и мен ! Да се разберем и да направим обща ако всичко което е получено е наред.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 10 мар 2008 21:08

Така сега неразбрах :oops: ще идват ли тези части или пък ще чакаме още 2 седмици :roll: ,щото нещата май май загробяха :cry:

Потребителски аватар
Dobromirski
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Вто 11 мар 2008 9:16

В Петък им е дошла стоката , и до момента за нашата поръчка са събрали ето това :
http://picbg.net/u/13833/9807/113652.pdf
Липсващите позиции се виждат. (в това число съм и аз)
вариантите са два: Или чакаме още седмица (днес чакам да ми отговори точно кога ще дойдат липсващите),
или , ако има желаещи за следваща поръчка, пращат тези, а другите, с другата поръчка !

На мен лично ми се иска да ме изчакате :oops:

Hello Dobromir,

the lights are already past due.. they where supposed to be delivered a week ago, so we now expect them any day!!

Последна промяна от Dobromirski на Вто 11 мар 2008 14:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Вто 11 мар 2008 10:02

Dobromirski написа:В Петък им е дошла стоката , и до момента за нашата поръчка са събрали ето това :
http://picbg.net/u/13833/9807/113496.pdf
Липсващите позиции се виждат. (в това число съм и аз)
вариантите са два: Или чакаме още седмица (днес чакам да ми отговори точно кога ще дойдат липсващите),
или , ако има желаещи за следваща поръчка, пращат тези, а другите, с другата поръчка !

На мен лично ми се иска да ме изчакате :oops:

Hello Dobromir,

the lights are already past due.. they where supposed to be delivered a week ago, so we now expect them any day!!

Съжалявам, че се включвам така по темата, но я чета всеки път в очакване на отзиви за получените продукти, а чета само извинения от страна на фирмата колко са неорганизирани :? :evil:
На страницата на фирмата пишеше ли някъде, че частите ги няма налични? :?:
Това нерегламентирано забавяне, което се случва (според мои наблюдения по темата) по тяхна вина (ако греша ме поправете) ще бъде ли компенсирано по някакъв начин? :?:
Следя темата от първия ден тук и в Citroen форума и имаше много неща, които бях готова да поръчам след като пристигне първата пратка, но незаангажираното и несериозно отношение на тази фирма ме отказа от всякакви такива идеи :!: :evil:
Ако поръчката пристигне и нещо в нея липсва, не съответства на поръчаното или е повредено какво се случва? :?: Ще ви върнат ли парите или ще чакате още един месец, надявайки се да пристигне правилната част? :?:
Само аз ли оставам с впечатлението, че на тази фирма не може да се разчита, колеги??? :evil:

Потребителски аватар
Dobromirski
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Вто 11 мар 2008 14:32

Какво да ти кажа, определено не си спазват сроковете за доставка, извинението им е , че поръчката била много голяма :o и нямали всички неща в наличност. Между другото, на сайта им пише : срок за доставка 3-дена под всеки един продукт който съм поръчал.
Няма да пратят поръчката с липсващи неща без мое потвърждение, и искренно се надявам да няма объркани неща, че тогава наистина става лошо. :twisted: Колегата от ситроен форума , който си е поръчвал само фарове също са го забавили :evil: В интерес на истината , не очаквах такова отношение от немска фирма. !!!!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 11 мар 2008 14:45

В немско вече почти няма немци :wink:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Вто 11 мар 2008 14:48

Dobromirski написа:Какво да ти кажа, определено не си спазват сроковете за доставка, извинението им е , че поръчката била много голяма :o и нямали всички неща в наличност. Между другото, на сайта им пише : срок за доставка 3-дена под всеки един продукт който съм поръчал.
Няма да пратят поръчката с липсващи неща без мое потвърждение, и искренно се надявам да няма объркани неща, че тогава наистина става лошо. :twisted: Колегата от ситроен форума , който си е поръчвал само фарове също са го забавили :evil: В интерес на истината , не очаквах такова отношение от немска фирма. !!!!

Жалко, наистина, защото частите изглеждат хубави. :(
Но аз определено няма да мина през този процес, независимо колко е изгодна цената след като видях за какво става въпрос :?
П.П.:...Направо ти се възхищавам на оптимизма и търпението...

Потребителски аватар
iuziud
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iuziud » Вто 11 мар 2008 20:29

и аз искам да се включа в поръчката =)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 11 мар 2008 21:09

Ей Добри кво да ти кажа сега да неизлезе че пък не съм съобразителен с другите ма гледам че фаровете който поръчах са вътре и да кажа честно не ми се чака вече въобще :oops: ,ше стане вече 1 месец а само чуваме лоши работи от немците,така че нека да пращат да видим какво ще получим и след това да се прави втора поръчка ,защото ако са хубави частите ти гарантирам че ще има още много доставки :wink: ,така че аз съм за-да пращат :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”