Поръчка от carparts.de- ВАЖНО !!!!! - стр.1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Днес говорих с една овца по телефона, нямало нещо от поръчката, и зареждат през 2 седмици. Така че или ще го има след 2 дена , или чак след две седмици. Ще пише какво нямат и какво да правя, дали да пращат без него и да върнат разликата в парите. Ако сте на зор , май някой ще остане без "покупка" , дано обаче да не съм аз 

- MomoRacing
- Автомобил:
- Двигател:
- Dobromirski
- Контакти:
MomoRacing написа:Как може да се наредим за поръчка от този сайт ? Писах ти ЛС ама няма отговор ... ако може да ми кажеш какви са условията ще бъда благодарен !
Ами събирате се 3-ма-4-ма и скачате. Аз съм и аз като вас клиент, обаче не предполагах, че швабите щеме направят "пациент"

Луд станах от тяхното нехайство

- MomoRacing
- Автомобил:
- Двигател:
- Dobromirski
- Контакти:
В Петък им е дошла стоката , и до момента за нашата поръчка са събрали ето това :
http://picbg.net/u/13833/9807/113652.pdf
Липсващите позиции се виждат. (в това число съм и аз)
вариантите са два: Или чакаме още седмица (днес чакам да ми отговори точно кога ще дойдат липсващите),
или , ако има желаещи за следваща поръчка, пращат тези, а другите, с другата поръчка !
На мен лично ми се иска да ме изчакате
http://picbg.net/u/13833/9807/113652.pdf
вариантите са два: Или чакаме още седмица (днес чакам да ми отговори точно кога ще дойдат липсващите),
или , ако има желаещи за следваща поръчка, пращат тези, а другите, с другата поръчка !
На мен лично ми се иска да ме изчакате

Hello Dobromir,
the lights are already past due.. they where supposed to be delivered a week ago, so we now expect them any day!!
Последна промяна от Dobromirski на Вто 11 мар 2008 14:43, променено общо 1 път.
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dobromirski написа:В Петък им е дошла стоката , и до момента за нашата поръчка са събрали ето това :
http://picbg.net/u/13833/9807/113496.pdf
На мен лично ми се иска да ме изчакатеHello Dobromir,
the lights are already past due.. they where supposed to be delivered a week ago, so we now expect them any day!!
Съжалявам, че се включвам така по темата, но я чета всеки път в очакване на отзиви за получените продукти, а чета само извинения от страна на фирмата колко са неорганизирани

На страницата на фирмата пишеше ли някъде, че частите ги няма налични?

Това нерегламентирано забавяне, което се случва (според мои наблюдения по темата) по тяхна вина (ако греша ме поправете) ще бъде ли компенсирано по някакъв начин?

Следя темата от първия ден тук и в Citroen форума и имаше много неща, които бях готова да поръчам след като пристигне първата пратка, но незаангажираното и несериозно отношение на тази фирма ме отказа от всякакви такива идеи

Ако поръчката пристигне и нещо в нея липсва, не съответства на поръчаното или е повредено какво се случва?

Само аз ли оставам с впечатлението, че на тази фирма не може да се разчита, колеги???

- Dobromirski
- Контакти:
Какво да ти кажа, определено не си спазват сроковете за доставка, извинението им е , че поръчката била много голяма
и нямали всички неща в наличност. Между другото, на сайта им пише : срок за доставка 3-дена под всеки един продукт който съм поръчал.
Няма да пратят поръчката с липсващи неща без мое потвърждение, и искренно се надявам да няма объркани неща, че тогава наистина става лошо.
Колегата от ситроен форума , който си е поръчвал само фарове също са го забавили
В интерес на истината , не очаквах такова отношение от немска фирма. !!!!

Няма да пратят поръчката с липсващи неща без мое потвърждение, и искренно се надявам да няма объркани неща, че тогава наистина става лошо.

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dobromirski написа:Какво да ти кажа, определено не си спазват сроковете за доставка, извинението им е , че поръчката била много голямаи нямали всички неща в наличност. Между другото, на сайта им пише : срок за доставка 3-дена под всеки един продукт който съм поръчал.
Няма да пратят поръчката с липсващи неща без мое потвърждение, и искренно се надявам да няма объркани неща, че тогава наистина става лошо.Колегата от ситроен форума , който си е поръчвал само фарове също са го забавили
В интерес на истината , не очаквах такова отношение от немска фирма. !!!!
Жалко, наистина, защото частите изглеждат хубави.

Но аз определено няма да мина през този процес, независимо колко е изгодна цената след като видях за какво става въпрос

П.П.:...Направо ти се възхищавам на оптимизма и търпението...
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ей Добри кво да ти кажа сега да неизлезе че пък не съм съобразителен с другите ма гледам че фаровете който поръчах са вътре и да кажа честно не ми се чака вече въобще
,ше стане вече 1 месец а само чуваме лоши работи от немците,така че нека да пращат да видим какво ще получим и след това да се прави втора поръчка ,защото ако са хубави частите ти гарантирам че ще има още много доставки
,така че аз съм за-да пращат 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”