Някой в Транспортна болница?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Някой в Транспортна болница?

Мнениеот scuba » Пет 07 мар 2008 11:38

Колеги, търся връзки в транспортна болница. Става въпрос да се искара едно медицинско. Щот нямам време да ходя да се редя като главанак. Не е мушенгия. Просто да стане по-бързо. Медицинското ми трябва за един курс, и тиквениците държат да е от точно тая болница. Ще съм благодарен, ако някой помогне

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Някой в Транспортна болница?

Мнениеот joker » Пет 07 мар 2008 12:15

scuba написа:Колеги, търся връзки в транспортна болница. Става въпрос да се искара едно медицинско. Щот нямам време да ходя да се редя като главанак. Не е мушенгия. Просто да стане по-бързо. Медицинското ми трябва за един курс, и тиквениците държат да е от точно тая болница. Ще съм благодарен, ако някой помогне

В България медицинското е ФОРМУЛЯР определен за даден вид дейност(рабто,курс и т.н).След като прегледите на съответните изисквани специалисти ги има и са направени необходимите изследвания....тиквениците да си ядят тиквите!не им се връзвай на глупостите и си търси правата!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 07 мар 2008 12:19

joker написа:
scuba написа:Колеги, търся връзки в транспортна болница. Става въпрос да се искара едно медицинско. Щот нямам време да ходя да се редя като главанак. Не е мушенгия. Просто да стане по-бързо. Медицинското ми трябва за един курс, и тиквениците държат да е от точно тая болница. Ще съм благодарен, ако някой помогне

В България медицинското е ФОРМУЛЯР определен за даден вид дейност(рабто,курс и т.н).След като прегледите на съответните изисквани специалисти ги има и са направени необходимите изследвания....тиквениците да си ядят тиквите!не им се връзвай на глупостите и си търси правата!

прав си ама има друга философия в нашата държава.. че ако се правиш много на интересен могат да ти го сложат барабар с топките.. за това по добре да потърпиш малко...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 07 мар 2008 12:21

joker написа:...

На бланката горе изрично пише ТРАНСПОРТНА БОЛНИЦА :?
Ако го направя другаде, дали ше имам проблем? Гадното е, че там за където ми трябва е държавна структура, а всички знаем що за индивид е хомо-държавникус

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 07 мар 2008 12:25

Жокере.. да те питам нещо .. като кандидатстваш за кадрови войник..да не те преглеждат в поликлиниката до вас ?
има си условие ако не го спазиш .. хващаш си багажа

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 07 мар 2008 13:18

Vizor написа:Жокере.. да те питам нещо .. като кандидатстваш за кадрови войник..да не те преглеждат в поликлиниката до вас ?
има си условие ако не го спазиш .. хващаш си багажа

Прегледите могат да се извършат от всеки лекар и се взема впредвид всичко написано от лекар,но ВОЕННОМЕДИЦИНСКАТА ЕКСПЕРТИЗА се извършва от комисия наззначена със Заповед на Министъра на отбраната...
Има разлика между този който преглежда и този който дава мнение за годност!Последното се дава само от определени лица!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 07 мар 2008 13:27

Ами предполагам че скубича ти е казал за какво иска да си изкарва медицинско и според мен ще го пратят при специализирани лекари да видят аджаба годен ли е за това което иска да направи

е в случая защо да не е с указ на Министъра на транспорта примерно !??!

като караш Ц категория минаваш психо тест нали така ?
същата работа!

всеки си има изисквания.. това е

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 07 мар 2008 14:38

Знаеш ли ...парадокса е,че тези които вземат решение за годност не са специалисти ,а са оторизирани със съответната заповед на съответния министър,като за изходна база за експертизата ползват диагнозите на лекарите - специалисти.......
Това е Спартааааааааааааааааа...(пардон Виватееееееееееееееел!)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”