Някой в Транспортна болница?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой в Транспортна болница?
Колеги, търся връзки в транспортна болница. Става въпрос да се искара едно медицинско. Щот нямам време да ходя да се редя като главанак. Не е мушенгия. Просто да стане по-бързо. Медицинското ми трябва за един курс, и тиквениците държат да е от точно тая болница. Ще съм благодарен, ако някой помогне
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Някой в Транспортна болница?
scuba написа:Колеги, търся връзки в транспортна болница. Става въпрос да се искара едно медицинско. Щот нямам време да ходя да се редя като главанак. Не е мушенгия. Просто да стане по-бързо. Медицинското ми трябва за един курс, и тиквениците държат да е от точно тая болница. Ще съм благодарен, ако някой помогне
В България медицинското е ФОРМУЛЯР определен за даден вид дейност(рабто,курс и т.н).След като прегледите на съответните изисквани специалисти ги има и са направени необходимите изследвания....тиквениците да си ядят тиквите!не им се връзвай на глупостите и си търси правата!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:scuba написа:Колеги, търся връзки в транспортна болница. Става въпрос да се искара едно медицинско. Щот нямам време да ходя да се редя като главанак. Не е мушенгия. Просто да стане по-бързо. Медицинското ми трябва за един курс, и тиквениците държат да е от точно тая болница. Ще съм благодарен, ако някой помогне
В България медицинското е ФОРМУЛЯР определен за даден вид дейност(рабто,курс и т.н).След като прегледите на съответните изисквани специалисти ги има и са направени необходимите изследвания....тиквениците да си ядят тиквите!не им се връзвай на глупостите и си търси правата!
прав си ама има друга философия в нашата държава.. че ако се правиш много на интересен могат да ти го сложат барабар с топките.. за това по добре да потърпиш малко...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:...
На бланката горе изрично пише ТРАНСПОРТНА БОЛНИЦА

Ако го направя другаде, дали ше имам проблем? Гадното е, че там за където ми трябва е държавна структура, а всички знаем що за индивид е хомо-държавникус
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Vizor написа:Жокере.. да те питам нещо .. като кандидатстваш за кадрови войник..да не те преглеждат в поликлиниката до вас ?
има си условие ако не го спазиш .. хващаш си багажа
Прегледите могат да се извършат от всеки лекар и се взема впредвид всичко написано от лекар,но ВОЕННОМЕДИЦИНСКАТА ЕКСПЕРТИЗА се извършва от комисия наззначена със Заповед на Министъра на отбраната...
Има разлика между този който преглежда и този който дава мнение за годност!Последното се дава само от определени лица!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ами предполагам че скубича ти е казал за какво иска да си изкарва медицинско и според мен ще го пратят при специализирани лекари да видят аджаба годен ли е за това което иска да направи
е в случая защо да не е с указ на Министъра на транспорта примерно !??!
като караш Ц категория минаваш психо тест нали така ?
същата работа!
всеки си има изисквания.. това е
е в случая защо да не е с указ на Министъра на транспорта примерно !??!
като караш Ц категория минаваш психо тест нали така ?
същата работа!
всеки си има изисквания.. това е
Върни се в “ОФФ-Топик - други”