На тази снимка се вижда как жилото се е усукало и нагънало не е невъзможно да се навие пак на ролката но е времнно решение на проблема
На втората снимка пластмасовото водаче на жилото е заминало по дяволите и при развиване на жилото то вместо да се връща се вади от ролката но това е по малкият проблем при мен поне се беше случило следното части от водача бяха се набили при ролката поради което тя задира в пластмасата около нея дерея и нагъва жилото
При вече спекло жило започва едно "лекичко" усукване. Първо на държача на стъклото кадето се чупят щипките и вече няма какво да го държи в хоризонтална посока
А след това и в самото моторче представете си как е напънало за да се изкриви така пластмасовият корпус
Та моят съвет е ако мислите да го ремонтирате нека да е временно след това веднага си търсете ново или както направих аз втора употреба (от Поло или Ибиза), НО НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА ГО ОСТАВЯТЕ ТАКА аз замалко да се разделя и със стъклото. Нядявам се че съм помогнал на някой, ако поне един е земал мерки ще е супер
Поздрави!!!