За всички с проблем в стъклата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

За всички с проблем в стъклата

Мнениеот spidergb » Пон 03 мар 2008 15:44

Понеже има много исписано реших да сложа малко снимки за тези които не са се сблъсквали с този проблем. На мен ми се случва за 2 път предишният път го бях оправил но вместо да си търся нов механизъм го оставих така.
На тази снимка се вижда как жилото се е усукало и нагънало не е невъзможно да се навие пак на ролката но е времнно решение на проблема
Изображение

На втората снимка пластмасовото водаче на жилото е заминало по дяволите и при развиване на жилото то вместо да се връща се вади от ролката но това е по малкият проблем при мен поне се беше случило следното части от водача бяха се набили при ролката поради което тя задира в пластмасата около нея дерея и нагъва жилото
Изображение[/url]

При вече спекло жило започва едно "лекичко" усукване. Първо на държача на стъклото кадето се чупят щипките и вече няма какво да го държи в хоризонтална посока
Изображение[/url]

А след това и в самото моторче представете си как е напънало за да се изкриви така пластмасовият корпус
Изображение[/url]

Та моят съвет е ако мислите да го ремонтирате нека да е временно след това веднага си търсете ново или както направих аз втора употреба (от Поло или Ибиза), НО НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА ГО ОСТАВЯТЕ ТАКА аз замалко да се разделя и със стъклото. Нядявам се че съм помогнал на някой, ако поне един е земал мерки ще е супер
Поздрави!!! :!:

Потребителски аватар
fic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fic » Сря 05 мар 2008 22:36

колега моя проблем се явява при щтипката счупи ми се и от доста време не мога да си намеря .по моргите ми предлагат цяла машинка
а в магазините я няма ...
полото ми е 96г 14i
моля някой да ме сжетне от куде мога да си намеря и колко стува ....
благдаря Ви .

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 06 мар 2008 7:26

fic написа:колега моя проблем се явява при щтипката счупи ми се и от доста време не мога да си намеря .по моргите ми предлагат цяла машинка
а в магазините я няма ...
полото ми е 96г 14i
моля някой да ме сжетне от куде мога да си намеря и колко стува ....
благдаря Ви .

Колега коя точно щипка и ако ти е 4-5 врати полото мога да ти дам тел. на едно момче в София, кв. Васил Левски той има целите машинки на 2 предни врати търси им 80лв. бройката. Ако те интерисува на ЛС.

РУМЕН1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот РУМЕН1 » Пет 07 мар 2008 17:14

В Княжево има сервиз в който продават само щипки.

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Пет 07 мар 2008 18:31

РУМЕН1 написа:В Княжево има сервиз в който продават само щипки.

а бе пич радвам се че хвалиш сервиза си или там на който е
но поне го прави по коректен начин!
то писва всичките ти там 34-35 мнения само едно и също говориш :!:

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Пет 07 мар 2008 19:13

spider...тая част със шипките на 3та снимка може ли да се сменя... че на мен са ми счупени и машинките не стаат така...могат ли да се опраят??

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Пет 07 мар 2008 21:52

suggar написа:spider...тая част със шипките на 3та снимка може ли да се сменя... че на мен са ми счупени и машинките не стаат така...могат ли да се опраят??

Колега слагаш една видия напреко както е при мене но само внимаваш да не спукаш пластмасата и работата умира няма каде да ходи. Препоръчвам ти от тия черните за гипсо-картон които са те са самонарезни здрави са и се завиват безпроблемно във всичко!! Ако ти трябва нещо от посочения горе механизъм ти го харизвам новият (втора ръка де) идва другата седмица, та този ми е вече ненужен

Потребителски аватар
daniel.petrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel.petrov » Съб 08 мар 2008 19:48

ебати кекавите механизми.моите са същите
Изображение

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”