Колко ви е консумацията при всичко изгасено?Колко е нормалната?Защото имам проблем с моята.
Колата ми е 1.8mi ABS 1992г.Благодаря.
mod edit: vasstop
Пише се Утечка колега

Утечка?
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
благодаря колега! но искам да попитам защо като оставя клейма "+" на акумулатора сутрин неще да пали. възможно ли е да е това, че акумулатора е на 3 години има зелена лампичка която още си свети зелено, а когато светне червено не става. тоя проблем го имам от 4 месеца сигурно. забравя ли въпросната клейма сутрин не пали, но махна ли я и сутринта като я закача си е патрон (така да се каже) върти си стартера без проблем! моля някой да помогне. единствения извод до който стигнах аз е проблема с акумулатора, ако някой има идея за нещо друго, моля да не си мълчи, а да бъде добър колега и да сподели.
благодаря предварително. дано някой е разбрал какво съм написал, че аз веке се обърках!

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
аз ходих на едно място да ми замерят дали зарежда динамото - показваше си 14V и нещо - зарежда. после изкара едно голямо нещо - мисля, че е точно тоя мегер и замерва - какво точно показа не сещам, но май не беше нула. след замерването с последния уред (мегера) човека ми каза, че ми бил паднал акумулатора и нямало да мога да запаля. но за негова изненада и за моя радост (че нямаше да бутам) колицара си запали. но май наистина си е акумулатора. ще се ходи за нов явно. благодаря Remus! леко и безаварийно шофиране!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”