Помощ!!! Ще полудея вече !!! Помагайте !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANTOV_MS
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ!!! Ще полудея вече !!! Помагайте !!!
колеги трябва да правя промяня предназначение на моят магазин
намерих един който се занимава с тези неща но много време ме мотае и се оказа че до сега не е пипнал нищо по моят въпрос
а аз вкарвам пари всеки месец за наеми и оборудване
четири месеца магазина стои и не работи а само гълта пари
някой ако знае нещо нека подскаже Благодаря предварително !!!
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Колега , сори за спама , ама така зададен въпроса ти е доста ...странен .... Лично аз ( може би съм м'гла ) не разбрах какво точно искаш да промениш - документно преобразуване ли , вътрешния интериор или какво ? защото как така даваш пари за оборудване а няма резултат а ти пак даваш .... мътно ми е
Дано се оправиш ...успех
Дано се оправиш ...успех
- ANTOV_MS
- Автомобил:
- Двигател:
ок
извинявам се
трябва да направя смяна предназначение
сега се води магазан за промишлени стоки
трябва да стане на бърза закуска
това означава че трябва да се вадят документите заобекта на ново
все едно се почва строежа от начало
поне така ми обясниха на мен
за това трябвало да се обурна към надзорна фирма (строителен надзор) и те да го направели за да получа разрешение за ползване 
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Етоо ... това е друго вече
Аз не знаех , че вече така се процедира - това до колкото знам е тяхна работа само ако свързана с грандиозни преработки на помещенията свързани с промяна на стени и пипане по носещите конструкции ..... винаги съм смятал , че най- големите гадове са тези от ХЕИ , ДВСК и всякаква такава чудесия - хора , боравещи с абстрактни понятия имагинерни стойности - те са проблемните ! Много често даже не знаят какво искат ( освен за портфейла си де - там знаят ) ... ама принципно мисля , че си се насочил правилно - да вземеш за консултант ( на частно ) хората , които са длъжни да издадат експертно мнение по даден ( твой ) въпрос е доста умен ход - понякога бавен , обаче във всички случаи по добър от множество поправки с цел да се угоди на Органите
Успех ..и се зареди с нерви и търпение - ще ти трябват в големи количества
Успех ..и се зареди с нерви и търпение - ще ти трябват в големи количества
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Ами отиди където се сменя статута в обищната и гледай кой е най-добре облечения служител. Щом гълта пари така или иначе давай и там малко за да стане по-бързо.
Не знам кой си хванал но щом магазина е твой ти трябва да си оправиш документите
Това е просто смяна на статут, за какъв стореж от начало въобще става дума? 
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Потърси тука.
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=211712
Мисля че всичко става в обищата с точния човек.
А още повече щом сега е със статут ма магазин. Смяната би трябвало да е по-лесна отколкото ако беше апатрамент примерно. Де да знам... 
Мисля че всичко става в обищата с точния човек.

- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, не искам да те отчайвам, но си го закъсал.
Брат ми преди 2 години беше на твоя хал и да ти кажа човека направо се отказа - наистина документи се вадят за всичко - от-до, все едно регистрираш обекта за пръв прът. И в съвета е една мафия, не е за разправяне. Не отидеш ли при посочения от тях човек има да те мотаят с месеци. А въпросния човек /фирма де/ взима мноого по-дебело, отколкото ако ти се свържеш с конкурентна такава, но си им в ръчичките и няма къде да мърдаш. А да се справиш сам с всичко необходимо - забрави. Можеше навремето, но не и сега.
Брат ми преди 2 години беше на твоя хал и да ти кажа човека направо се отказа - наистина документи се вадят за всичко - от-до, все едно регистрираш обекта за пръв прът. И в съвета е една мафия, не е за разправяне. Не отидеш ли при посочения от тях човек има да те мотаят с месеци. А въпросния човек /фирма де/ взима мноого по-дебело, отколкото ако ти се свържеш с конкурентна такава, но си им в ръчичките и няма къде да мърдаш. А да се справиш сам с всичко необходимо - забрави. Можеше навремето, но не и сега.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
black` написа:Потърси тука.
Мисля че всичко става в обищата с точния човек.А още повече щом сега е със статут ма магазин. Смяната би трябвало да е по-лесна отколкото ако беше апатрамент примерно. Де да знам...
- човек в общината е ключовата дума.Работя в архитектурна фирма и от опит знам ,че няма по-голяма бюрократщина от смяна предназначение /навсякаде различно и с некви мъмрения и т.н./.Не искам да те отчайвам но ако нищо не е пипнато найстина се искат 4-6 месеца за цялата процедура.Като за начало се иска заснемане на съществуващо положение/един комплект чертежи/,нещата който се променят и проектното полжение-тва за папка архитектура ,а си има и другите специалности -ел. и ОиВ + конструктивно становище.Адски тромаво е на сичкото и отгоре супер много гърчат на проекта ,а после не гледат кво е направено P.S.Правихме такова нещо скоро на общинска банка и те през тва време си го бяха постройли и си бачкаха - никой не ги пипаше ,ама си бяха проправили пътеките в общината
P.S.Апартамент ,магазин се в г.з иска се сичко от начало
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”