black` написа:Потърси тука.
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=211712Мисля че всичко става в обищата с точния човек.

А още повече щом сега е със статут ма магазин. Смяната би трябвало да е по-лесна отколкото ако беше апатрамент примерно. Де да знам...

- човек в общината е ключовата дума.Работя в архитектурна фирма и от опит знам ,че няма по-голяма бюрократщина от смяна предназначение /навсякаде различно и с некви мъмрения и т.н./.Не искам да те отчайвам но ако нищо не е пипнато найстина се искат 4-6 месеца за цялата процедура.Като за начало се иска заснемане на съществуващо положение/един комплект чертежи/,нещата който се променят и проектното полжение-тва за папка архитектура ,а си има и другите специалности -ел. и ОиВ + конструктивно становище.Адски тромаво е на сичкото и отгоре супер много гърчат на проекта ,а после не гледат кво е направено

- няма такава простотия.Може да се каже ,че ебаха малката на малкия бизнес с тая гомнянщина.
P.S.Правихме такова нещо скоро на общинска банка и те през тва време си го бяха постройли и си бачкаха - никой не ги пипаше ,ама си бяха проправили пътеките в общината
P.S.Апартамент ,магазин се в г.з иска се сичко от начало