Това е животинче със здраве си го ползвай !
... за FUSION - реших да пробвам!
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз искам да е портване кутия, ма нещо много "шум" се получава от порта. Дайте идея как да намаля турболенцията през порта.
На 88 литра тотален обем, порта ми е 130 на 304-310 и турболенцията ми е около 28 м/с Под границата е, ама пак ми се струва голяма. Някой да знае как се прави кутия с тунел, не с тръба и дали ще е по-добре.
На 88 литра тотален обем, порта ми е 130 на 304-310 и турболенцията ми е около 28 м/с Под границата е, ама пак ми се струва голяма. Някой да знае как се прави кутия с тунел, не с тръба и дали ще е по-добре.
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ре,,,,,,,,,,,
здрасти колега,тъи като аз съм на 38г и с отраснал с едни много яки марки ,внасяни турбо нелегалн мога да ти кажа само името на марките и после откаде доиде Фюшъна,а марките са Ревокс и Алтро та съвмесно в битовата авто музикална гама станаФюшън+,не си сбъркал като си се спрял на тях,но ако ги има на нашто пазар сигурно са цифра,но си заслужават всеки цент-успех 
Последна промяна от Radoslav_Radev на Сря 02 апр 2008 9:21, променено общо 1 път.
- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
samo ra4na na zavoite написа:prj57 написа:Монтаж трябва да има след 2 седмици, със сигурност ще кажа как е![]()
Само дето не мога да реша дали да в портната или затворена кутия !!!!
Само недеи да правиш озвучително тяло затфорен обем.Иначе говорителчето е много якоМожеш ли да дадеш инфо за чувстфителност?
Виж първа страница..... там са данните за ампа и за баса!!!
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
prj57 написа:И аз искам да е портване кутия, ма нещо много "шум" се получава от порта. Дайте идея как да намаля турболенцията през порта.
Анди честито пич ,много яка покупка. Чувал съм марката но нищо повече за нея така като гледам обаче съм очарован. И аз съм за портвана кутия, но не съм много наясно кака можеш да намалиш шума.
Виждал съм портове с решетка, отрязани по диагонал и дори криви на 90 градуса портове но нямам идея за какво е всичко това.Можеби има точно ефект в/у турболенцията но не съм сигурен.
- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”