Райграс вкъщи? Възможно ли е?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря
Косенето вече го пробвах на едното място и да си кажа оказа се много по-лесно отколкото смятах. С една съвсем обикновена ножица го подстригах за по-малко от 2 минути. Събирането на остатъците не съм го оттренирал, но мисля, че с една прахосмукачка ще се получи
Който иска може да заповяда да го види на живо (в търговски център Гранд), но само да не кажете сега ,че си правя реклама
За мухал не се притеснявам за сега... По-скоро ме е страх тея ПДЧ плоскости да не вземат да гният, но внимавам до колкото мога. Получава се малко странен феномен за сега защото на едното място расте като полудял а на другото едвам докарва 1-2 милиметра на денонощие. Не е от светлината и от поливането та остава да е от почвата понеже е различна. Още не съм започнал да го третирам с тор.

Косенето вече го пробвах на едното място и да си кажа оказа се много по-лесно отколкото смятах. С една съвсем обикновена ножица го подстригах за по-малко от 2 минути. Събирането на остатъците не съм го оттренирал, но мисля, че с една прахосмукачка ще се получи

Който иска може да заповяда да го види на живо (в търговски център Гранд), но само да не кажете сега ,че си правя реклама

За мухал не се притеснявам за сега... По-скоро ме е страх тея ПДЧ плоскости да не вземат да гният, но внимавам до колкото мога. Получава се малко странен феномен за сега защото на едното място расте като полудял а на другото едвам докарва 1-2 милиметра на денонощие. Не е от светлината и от поливането та остава да е от почвата понеже е различна. Още не съм започнал да го третирам с тор.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най-вероятно е от почвата, щом всичко друго е еднакво
А относно събирането...внимавай с тая прахосмукачка да не събереш и половината почва
иначе с окосеното вместо да го хвърляш, може да го минеш през някакъв раздробител, да стане на ситни парчета, да го умешаш с почва, да го сложиш в някакъв проветрен сандък или нещо подобно и след някои и друг месец да си имаш собствен тор 

- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Cyberloner написа:най-вероятно е от почвата, щом всичко друго е еднаквоА относно събирането...внимавай с тая прахосмукачка да не събереш и половината почва
иначе с окосеното вместо да го хвърляш, може да го минеш през някакъв раздробител, да стане на ситни парчета, да го умешаш с почва, да го сложиш в някакъв проветрен сандък или нещо подобно и след някои и друг месец да си имаш собствен тор
А бърже...

Между другото прав си за прахосмукачката... Други идеи за събиране? Ако използвам някакво гребло имам чувството, че положението няма да е много приятно...

- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”