Здравейте!
След многобройните опити за измерване на налягането на турбото,изведнъж се появи дуга грешка,при която дори и Check'a светна(не че има нещо общо с измерването де),казвам го,защото при някои случаи в последно време не светва,а грешки има,защото ги чета с Vag-coma!Молбата ми този път е някой да ми каже какъв според него е проблема,като види копираната по-надолу грешка от Vag-coma!
1 Fault Found:
16839 - EVAP System: Large Leak Detected
P0455 - 35-00 - -
Благодаря!
Компютърът ми отчита грешка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, според мен проблемът идва от вакумите някъде. Провери си да нямаш откачена или спукана тръбичка за вакум. След като сте тествали турбото много е възможно някоя тръбичка да не е добре влязла. Освен това, колкото и странно да ти звучи, провери си капачката на резервоара - отвии я, разгледаи да няма спукано, изчисти грешката и отново я завии и виж дали ще се вдигне пак същата грешка. Друг възможен проблем според мен е клапана за налягане (намира се около кутията на въздушния филтър). В него е включен куплунг и има 2 отвора за вакум. На работещ двигател, като се наведеш близко до него трябва да чуваш цъкане. Ако не чуваш никакъв звук много е вероятно да е заминал... Надявам се да съм бил полезен. Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”