Здравейте колеги,
Имам малък проблем с светлините вътре в купето и с алармата и предполагам, че е от бушоните но реших първо да драсна няколко реда да видя какво ще ме посъветвате.Та проблема е че вътре няма никакви светлини а алармата ми заключва но има един сиглан които ме предупреждава, че не е затворена някоя врата и това е всеки път а пък вратите са затворени.Пасата е Б5 98 г.

Проблем с светлините в купето (Пасат Б5)
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всъщност една седмица преди да се появят тези проблеми сменях огледалото (голямото) и може при махането и слагането на кората да се е получил някъв проблем.А пък за светлините мисля че е от едно зарядно за телефон менте, може пък то да е дало на късо нещо да е изгорило някои бушон защото зарядното спря да работи след 2рото зареждане
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
Случайно да си имал теч в купето (около шофьорското място)?
При мен се държи ТОЧНО по съшия начин - фалшива индикация за отворена врата, липса на осветление в купето. Сигурен съм, че е от "комфорт" модула.
Опитай да излезеш от колата, изчакай около 15 сек. и тогава включи алармата - може би няма да ти даде индикация за отворена врата.
При мен се държи ТОЧНО по съшия начин - фалшива индикация за отворена врата, липса на осветление в купето. Сигурен съм, че е от "комфорт" модула.
Опитай да излезеш от колата, изчакай около 15 сек. и тогава включи алармата - може би няма да ти даде индикация за отворена врата.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ArturDent написа:Случайно да си имал теч в купето (около шофьорското място)?
Ще го пробвам това с вратата.А не теч не сам имал никакъв и днес прегледах половината бушони и не видях да има изгоряли, само че не знам кои е за осветлението

-
- Автомобил: VW Passat V6 TDI
- Двигател: AFB 2000г
Колега - вземи отверка, и на шофьорското място махни лайсната и вдигни мокета.
Има една кутия - отори я. Вътре имаш втора кутия - отвори я.
И ще видиш за какво става въпрос.
Почти съм убеден ,че е достигала вода до там , макар и малко и без да можеш да го разбереш, защото тя влиза директно под мокета...
Ако има следи от вода/ окисления/, откачи буксите и почисти платката и пластинките и виж дали няма прекъсната връзка.
Там е управлението на осветлението на купето, централното заключване и т. н.
успех
Почти съм убеден ,че е достигала вода до там , макар и малко и без да можеш да го разбереш, защото тя влиза директно под мокета...
Ако има следи от вода/ окисления/, откачи буксите и почисти платката и пластинките и виж дали няма прекъсната връзка.
успех
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
fisherman_bg написа:Колега - вземи отверка, и на шофьорското място махни лайсната и вдигни мокета.
успех
Мерси колега е сега веднага отиам да го пробвам