Dead man написа:И аз като теб колега се чудех между двата мотора....
Проблемът се реши лесно-карах и два-впечатлен съм от вървежа на турбото,но пък разходът е много над 13 литра....,спрямо нормалният 1.8,който ми дава около 11...
Големият мотор ускорява до 100 за 1.5 сек по-добре от малкия,за мен не е чак такава разлика.
Консумативите са им едни и същи,подръжката е приемлива,но турботата доста често имат проблем в тази област
А си взех 1.8 нормален,края на 99 година и съм адски доволен от него....
Намери си читав 1.8 с повечко екстри и се кефи на марката !!!!
Дано съм ти бил полезен....ако има нещо друго-питай ме смело-насреща съм !!!
Успех...
vwghost написа:Значи оставам на 1.8 125 к.с. .мене също ме плаши турбото ,да беше нова но за стара кола мисля че е рискДа попитам пушат ли ви колите като давате газ на място ,защото по това се виждало състоянието на двигателя
Моля кажете какво да гледам като купувам Голф 4 1.8 125 к.с. .Стандартни проблеми по двигателя , колко са оборотите на празен ход ,как пали-за колко секунди
като угасите двигателя и я оставите на контакт след колко секунди светва индикатора за маслото
Това са ми въпросите в събота ще ходя в София на Горубляне на пазара да избирам , дано да имам късмет
vwghost написа:Значи оставам на 1.8 125 к.с. .мене също ме плаши турбото ,да беше нова но за стара кола мисля че е рискДа попитам пушат ли ви колите като давате газ на място ,защото по това се виждало състоянието на двигателя
Моля кажете какво да гледам като купувам Голф 4 1.8 125 к.с. .Стандартни проблеми по двигателя , колко са оборотите на празен ход ,как пали-за колко секунди
като угасите двигателя и я оставите на контакт след колко секунди светва индикатора за маслото
Това са ми въпросите в събота ще ходя в София на Горубляне на пазара да избирам , дано да имам късмет
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 51 госта