STEMO - даваш едно връщат ти друго
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
STEMO - даваш едно връщат ти друго
Преди известно време дадох домашния си принтер HP в STEMO за поправка. Приемчика го прегледа, пусна и каза да дам 20 лева ако искам да го тестват специалистите на сервиза. Платих. Помолиха ме да оставя и адаптера. Мина много време. Обадиха ми се да си го получа. Изненадата дойде когато ми обясниха, че на принтера му няма нищо но аз съм им дал неподходящ адаптер. Като започнах да обяснявам, че никога не съм имал друг освен оригиналния за модела стигнаха до там с предположенията, че сигурно мой приятел е направил смената. Държяха се нагло. Адаптера който се опитваха да ми пробутат нямаше нищо общо с HP модела. Помолих за разговор с шефа. Появи се шефката им - любезна но повече отзивчивост щях да получа ако обяснявах на някое дърво. Проблема е: как да ги съди човек като принтер от този клас е само около 80 лева. Та, колеги, интересно ми е какво бихте направили вие на мое място.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега.
Съжалявам за случката. Опитай да поучиш съдействие от Комисия за Защита на потребителите. Ако имаш документ за покупка (сканиран към описанието) и опишеш детайлно ситуацията може и да се намесят. Писмото до тях изпрати с копие до новинарските емисии на телевизиите и до по-големите вестници. Като не забравиш да пуснеш копие и до фирма Стемо - за предпочитане до офиса им, пр, секретарка и всички други електронни адреси на шефове.
Ина голяма вероятност да ти обърнат внимание.
По този начин няколко пъти успешно защитавам правата си
Съжалявам за случката. Опитай да поучиш съдействие от Комисия за Защита на потребителите. Ако имаш документ за покупка (сканиран към описанието) и опишеш детайлно ситуацията може и да се намесят. Писмото до тях изпрати с копие до новинарските емисии на телевизиите и до по-големите вестници. Като не забравиш да пуснеш копие и до фирма Стемо - за предпочитане до офиса им, пр, секретарка и всички други електронни адреси на шефове.

- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
miroslavg111 написа:Здравей колега.
Съжалявам за случката. ....... Като не забравиш да пуснеш копие и до фирма Стемо - за предпочитане до офиса им, пр, секретарка и всички други електронни адреси на шефове.
Прав е колегата само така се задействат тия момчета.
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди половин година някъде на мен ми спретнаха следния номер от СТЕМО, който е достоен за книгите. Имах лаптоп и точно преди да му изтече гаранцията изгоря мрежовата карта, и го занесох в СТЕМО - оторизиран сервиз. Поправиха го в последния възможен момент, но ... така го оправиха, че въобще не тръгна. Пак го занесох и ми казаха, че вече му е изтекла гаранцията и искаха пари
Няма такава
друга фирма в България като тази...
Иначе КЗП. Няма какво друго да направиш.

Иначе КЗП. Няма какво друго да направиш.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
мини нощес и им счупи 2-3 джама...общо взето голям джам е около 100 кинта...облечи си черни дрехи...шапка невидимка и най-бързите кецове...мяташ камъка...и палиш гуминетките в тъмното....няма кой те хване...в никъв случай с кола...после изгаряш дрехите и шапката и си готов...чист като майска роза в ромския квартал 2 метра под бунището на мюмюн и хайшето...
Благодаря колеги за мненията. Нямаше да се занимавам изобщо със случая, но наистина прекалиха като ми предложиха да решим проблема като поръчам доставка на адаптор за 60 евро. Е, това ми дойде в повече. С една дума да си купя откраднатия адаптор и то на невероятна цена. От време на време ми сочеха в тавана с обяснението че всичко се записвало с камера и можели да извадат записа от момента на поръчката, но се усетиха, че адаптора като малка тухла който ми предлагаха не прилича на моя и записа не се появи. Много, много ниско ниво.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
abcd написа:Благодаря колеги за мненията. Нямаше да се занимавам изобщо със случая, но наистина прекалиха като ми предложиха да решим проблема като поръчам доставка на адаптор за 60 евро. Е, това ми дойде в повече. С една дума да си купя откраднатия адаптор и то на невероятна цена. От време на време ми сочеха в тавана с обяснението че всичко се записвало с камера и можели да извадат записа от момента на поръчката, но се усетиха, че адаптора като малка тухла който ми предлагаха не прилича на моя и записа не се появи. Много, много ниско ниво.
Тия стемо по принцип са си нещастници ... предпочитам да платя малко повече пари при покупката на нещо някъде където знам, че са точни при сервизното обсулжване ... от колкото да се занимавам с нещастници
Върни се в “ОФФ-Топик - други”