TOR Project
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Защо си мислиш така ? с тунелинга който направя излизам през адреса даден ми от ТОР-аи после си слагам за прокси локалхост с порта отворен от тунела и съм патрон
Малко не го разбрах това. Ако сложиш локалхост не значи ли, че излизаш за последно декодиран от ТОР-изходния комп? Т.е. онзи може в последния момент да те преслушва. Би трябвало кодираната връзка да стига точно до отсрещния сървър за да не може да пипа никой по трасето.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Защо си мислиш така ? с тунелинга който направя излизам през адреса даден ми от ТОР-аи после си слагам за прокси локалхост с порта отворен от тунела и съм патрон
Патрон си за услуги, които вървят на един порт, я така FTP или се обади по SIP ... или квото и да било друго, което тръгва на порт и после се разбира с клиента къде да продължат .. от много параноя накрая не мож свърши работата .. Освен това тоз тунел нали го опъваш до твоя машина, за кво изобщо е тоз TOР като истинската (крайната) конекция така и така е от IP-то на машината дето форвърдваш през нея, и когато ТО е свързано с теб по някаква схема къв е смисъла от операцията

~~~~~ написа:
Малко не го разбрах това. Ако сложиш локалхост не значи ли, че излизаш за последно декодиран от ТОР-изходния комп? Т.е. онзи може в последния момент да те преслушва. Би трябвало кодираната връзка да стига точно до отсрещния сървър за да не може да пипа никой по трасето.
Мда, това също, криптирано е само до машината дето форвърдваш през нея, и ако крайната цел е хост дет чат пат пишеш пароли нищо не правиш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”