TOR Project

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 11 мар 2008 15:47

Защо си мислиш така ? с тунелинга който направя излизам през адреса даден ми от ТОР-а ;) и после си слагам за прокси локалхост с порта отворен от тунела и съм патрон

Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Вто 11 мар 2008 17:40

Vizor написа:Защо си мислиш така ? с тунелинга който направя излизам през адреса даден ми от ТОР-а ;) и после си слагам за прокси локалхост с порта отворен от тунела и съм патрон

Малко не го разбрах това. Ако сложиш локалхост не значи ли, че излизаш за последно декодиран от ТОР-изходния комп? Т.е. онзи може в последния момент да те преслушва. Би трябвало кодираната връзка да стига точно до отсрещния сървър за да не може да пипа никой по трасето.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 11 мар 2008 18:15

Vizor написа:Защо си мислиш така ? с тунелинга който направя излизам през адреса даден ми от ТОР-а ;) и после си слагам за прокси локалхост с порта отворен от тунела и съм патрон

Патрон си за услуги, които вървят на един порт, я така FTP или се обади по SIP ... или квото и да било друго, което тръгва на порт и после се разбира с клиента къде да продължат .. от много параноя накрая не мож свърши работата .. Освен това тоз тунел нали го опъваш до твоя машина, за кво изобщо е тоз TOР като истинската (крайната) конекция така и така е от IP-то на машината дето форвърдваш през нея, и когато ТО е свързано с теб по някаква схема къв е смисъла от операцията :?: ... Единствения използваем сценарии дет се сещам да го искаш това, е ако тунелваш през публична а не твоя машина, тогава евентуално да не те засегат от къде си се SSH ... :roll:

~~~~~ написа:
Малко не го разбрах това. Ако сложиш локалхост не значи ли, че излизаш за последно декодиран от ТОР-изходния комп? Т.е. онзи може в последния момент да те преслушва. Би трябвало кодираната връзка да стига точно до отсрещния сървър за да не може да пипа никой по трасето.

Мда, това също, криптирано е само до машината дето форвърдваш през нея, и ако крайната цел е хост дет чат пат пишеш пароли нищо не правиш.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 11 мар 2008 19:22

Дай едно ай си кю на лични утре ще ти покажа за какво иде реч :wink: и какво аджаба имам в предвид че сега се подготвям за мача.. :lol: тежък ще е ..

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 11 мар 2008 19:29

Хи хи

успех!

А по темата явно нещо не си допредставям по описанието.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”