Гасне на място и в движение-Решено
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
Гасне на място и в движение-Решено
Имах проблеми с запалването, и не можех да открия какво е точно. Закарах колата на сервиз и там разбрахме, че алармата е проблемна имала там некви 3 блокировки на запалването и не се подавало ток към помпата. Махнаха там блокировката взех си я ,обаче нешто след малко каране ми загасна изведнъж в движение и така оште няколко пъти. Поразгледах няколко теми и видях че може да е от имобилайзера та искам някакви мнения. Колата е Голф 3 1.6 ABU
Последна промяна от roadrunn3r на Сря 12 мар 2008 10:47, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,имобилайзера оторизира запалването-не го прекъсва по време на движение.Ще рече,че няма как да ти угаси колата.Ако имобилайзера се активира(не разпознае ключа например)колата пали и гасне веднага.По добре се насочи към захранващото реле на моторна електроника(упр.блок на мотора)-.Виж да няма спукани спойки например.Но това са само предположения-по-добре иди на диагностика в СЕРВИЗ.Успех.Иди при Боби в VW-Русе(той ги разбира нещата)и може да ти помогне.
- checheto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, аз имам същия голф и имах абсолютно същите проблеми като теб. Набутах около 300лв за : кабели, свещи, палец, капачка, бобина с комутатор и продължи да гасне.
Накрая смених датчика на Хол и от 1 година няма проблем. Датчикът е около 60лв и труд около 40лв. Според мен смени първо него, за да не набутваш излишни кинти. от опит те съветвам това. успех!
Накрая смених датчика на Хол и от 1 година няма проблем. Датчикът е около 60лв и труд около 40лв. Според мен смени първо него, за да не набутваш излишни кинти. от опит те съветвам това. успех!
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
до вчера никога не ми е правила така, и то през 2 мин. ми загасва. Казват там разбирачите от сервизчето да съм бил подготвен за смяна на горивната помпа пък ужким я вадиха и работила, явно нещо да прекъсва ли ? И не мисля да ходя пак при тях штот бяха ми прецакали и централното връщам се аз опит да заключя мне не става. Опраиха ми го после, аз се съмнявам нещо токовете да не са ми прецакали. Може ли изведнъж да се прецака датчика на хол, и др дет ги казвате. До сега никога не ми е загасвала така а вчера напрао се насираше.
- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”