Кой в какво се е блъскал/удрял
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
куче , изкочило под мантинелата право пред колата / III ka служебна беше/ - с около 110-120км/h ...не го пожелавам на никого , резултат - нова броня /половината я нямаше/,мигач,халоген , леко изкривен калник ... по каско оценка 600лв , като усещане - веднъж в живота ми стига като емоция.
добре че пуснах спирачките след удара че можеше да има лупинг...
отделно ме цапна
един "келеш с аудито на тати и книжка от 2 месеца" в софия но тва не го броим , бях в задръстване, той през бордюра отгоре ми.... 

добре че пуснах спирачките след удара че можеше да има лупинг...
отделно ме цапна

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ноември месец нацилих един камък със служебното Рено.
Беше на един тесен разбит път, в завой и отсреща идваше кола, неможах да го избегна и го сгазих с двете леви колела. Криви джанти и балони по гумите и така.
Интересното в случая е че ние ги возехме тея камъни, дето се казва да паднеш повален от приятелски куршум.
Беше на един тесен разбит път, в завой и отсреща идваше кола, неможах да го избегна и го сгазих с двете леви колела. Криви джанти и балони по гумите и така.
Интересното в случая е че ние ги возехме тея камъни, дето се казва да паднеш повален от приятелски куршум.
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Birdie написа:Неудряна кола е тая некупената, в магазина която седи.....![]()
Не е вярно колега в Стара Загора в магазина на Мерцедес преди години една продавачка беше решила да запали колата да покаже двигателя на един клиент обаче не освободила от скорост и с колата през витрината и на тротоара

А по темата за 6 месеца стаж имам 2/3 мой тъпи грешки като паркиране с 30км/ч и леко задиране на задна вежда; паркиране и ха още малко напред ха още малко и подпрях стената същото съм го правил веднъж и на задна и последното беше вечерно време в тъмна тясна улица давам назад вали дъжд а не ми работи задната чистачка и едно черно Audi A6 спряно на ебем страна и го забърсах леко и офейках. Поражението беше одрана и другата задна вежда. Това е засега и се надявам да няма повече
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Миналата година се забих в бетонна стена в следствие на поднасяне. Карах с около 70-80 с колата от гаража. Преди 2-3 години един бакшиш ми влезе в багажника докато си чаках кротко на светофара само че тогава бях с двойката още. Щетите с двойката бяха минимални (броня и малко престилката) а тройката беше на косъм от тоталката 

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- kibs
- Автомобил:
- Двигател:
Golf срещу елен
Тази Коледа ударих челно един женски елен (кошута)!!
по пътя от Варна за В.Търново и преди Търговище BOOM!!! Сега имам за смяна ляв калник, преден капак, ляв фар и предно стъкло на Golf-a - ужас!!
, а елена избяга
Така, че внимваите ако минавате от там особено вечер!

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”