Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 11 мар 2008 21:31

Голчо 2 EZ на магистрала в паднал от Камаз и търкалящ се камък като паве. Излитане във въздуха лупинг и бам по таван .Голчо застана на кантар преден ръб таван и предна част на капака и се пързаля и въртя към 30 м . Вс стъкла на салата без 3 те задни.

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Вто 11 мар 2008 22:02

куче , изкочило под мантинелата право пред колата / III ka служебна беше/ - с около 110-120км/h ...не го пожелавам на никого , резултат - нова броня /половината я нямаше/,мигач,халоген , леко изкривен калник ... по каско оценка 600лв , като усещане - веднъж в живота ми стига като емоция. :012: :bishop

добре че пуснах спирачките след удара че можеше да има лупинг...

отделно ме цапна :014: един "келеш с аудито на тати и книжка от 2 месеца" в софия но тва не го броим , бях в задръстване, той през бордюра отгоре ми.... :053:

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Вто 11 мар 2008 22:42

за 4 години стаж не съм блъскал нищо,нито някой ме е блъскал!
Дано и за напред да е така!

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Вто 11 мар 2008 23:02

преди 2 години реших да пропусна един завой и да спра колата в 20 см бордюр, а преди 5 месеца една река с един камак ме блъснаха докат у4ех приятелката ми да кара....

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Сря 12 мар 2008 8:56

С един и същ ъгъл на задната броня : бордюр на заден ход без следи по колата; такси ме изпраска на светофар пак без щети за мен. Железни за тия брони :)

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 12 мар 2008 8:59

Ноември месец нацилих един камък със служебното Рено.
Беше на един тесен разбит път, в завой и отсреща идваше кола, неможах да го избегна и го сгазих с двете леви колела. Криви джанти и балони по гумите и така.
Интересното в случая е че ние ги возехме тея камъни, дето се казва да паднеш повален от приятелски куршум.

Потребителски аватар
Shtukata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Shtukata » Сря 12 мар 2008 9:28

С жигулката на баща ми малко забърсах вратата на гаража ама още нямах книжка и опит... :oops:
Под малко забърсване имам впредвид от предния калник до задния :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Сря 12 мар 2008 13:26

Birdie написа:Неудряна кола е тая некупената, в магазина която седи..... :!:

Не е вярно колега в Стара Загора в магазина на Мерцедес преди години една продавачка беше решила да запали колата да покаже двигателя на един клиент обаче не освободила от скорост и с колата през витрината и на тротоара :lol:

А по темата за 6 месеца стаж имам 2/3 мой тъпи грешки като паркиране с 30км/ч и леко задиране на задна вежда; паркиране и ха още малко напред ха още малко и подпрях стената същото съм го правил веднъж и на задна и последното беше вечерно време в тъмна тясна улица давам назад вали дъжд а не ми работи задната чистачка и едно черно Audi A6 спряно на ебем страна и го забърсах леко и офейках. Поражението беше одрана и другата задна вежда. Това е засега и се надявам да няма повече

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Сря 12 мар 2008 13:41

Миналата година се забих в бетонна стена в следствие на поднасяне. Карах с около 70-80 с колата от гаража. Преди 2-3 години един бакшиш ми влезе в багажника докато си чаках кротко на светофара само че тогава бях с двойката още. Щетите с двойката бяха минимални (броня и малко престилката) а тройката беше на косъм от тоталката :roll:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 12 мар 2008 17:24

В сърна :? Пораженията бяха счупен мигач и счупена решетка за мой късмет.

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Сря 12 мар 2008 21:54

с една жигулка в купчина пясък,с мазда 626 в един двор,с рено 21 в бакшиш,купих му фар мааму,със сиера в клио на клиото му нямаше нищо а сиерата капак фар броня решетка радиатор ........ :oops: и един конус се навря под колата и нема ваденее :lol:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 12 мар 2008 21:58

С един джип на 31 декември в Орел Астра на заден.
Един приятел се удари миналата седмица в задната броня на Голфи и му се счупи мигачлето, а на нас ни няма нищо :lol:

anto6kata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anto6kata » Сря 12 мар 2008 21:58

Това лято, като гепих нашата кола (голф 3) за пръв път и без опит зад волана се забих в 1 бус и то спрял...с около 40км. Буса хлътна целия, а на мен само ми беше одраскана бронята. Офейках веднага :lol:

Потребителски аватар
kibs
Автомобил:
Двигател:

Golf срещу елен

Мнениеот kibs » Сря 12 мар 2008 22:07

Тази Коледа ударих челно един женски елен (кошута)!! :oops: по пътя от Варна за В.Търново и преди Търговище BOOM!!! Сега имам за смяна ляв калник, преден капак, ляв фар и предно стъкло на Golf-a - ужас!! :( , а елена избяга :x Така, че внимваите ако минавате от там особено вечер!

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Чет 13 мар 2008 0:23

Ооооо имам доста удари удрял съм бус ,джип и няколко леки коли :lol: Ама нищо сериозно, имам само една тежка катастрофа ама тя беше с бмв, с 140 я превъртях няколко пъти ,но за щастие и огромен късмет се отървах леко...... :roll: колата беше абслолютен тотал, бог да благослови коланите и еърбеците........

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”