климатроник pasat b4 проблем решен
-
- Автомобил:
- Двигател:
климатроник pasat b4 проблем решен
колеги знам че има много изписано но с информацята която намерих не можах да си реша проблема и моля за помощ.Климатроника е оригинален и изпълнява всички команди от пулта за управление когато топли няма яд когато снижа темперетурата и трябва да включи компресора студеното не идва.Намерих една таблица за четене на грешки във форума и я използвах но кода които изкара го няма в нея кода е 3224 но 4 е с по малак шрифт а след тях две 00 когато излизам от сервизното меню изписва 4444 . всъщност не се подава напрежение електомагнитния съиденител мерих на куплонга. това е БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Последна промяна от rachev на Вто 06 май 2008 9:52, променено общо 1 път.
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ре
колега,при работещ автомобил като включиш климбата усеща ли се натоварване на мотора,лек спад на оборотите/моментно/
според мен имаш липса на фреон

според мен имаш липса на фреон
Последна промяна от Radoslav_Radev на Чет 13 мар 2008 8:28, променено общо 1 път.
- Negramoten
- Автомобил:
- Двигател:
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
Колега rachev аз лично не се доверявам много на това какво ми показва климатроника като грешки.Моя съвет е ако имаш свободно време някой ден отиди до Русе.Има един сервиз,който се занимава специално с климатици.Аз лично останах много доволен.Ще ти направят пълен преглед на системата и ще ти кажат какво точно е.
А колега каква защита имаш.На мен Кондензатора ми беше спукан и нямах фреон пък се включкаваше климатика.
А колега каква защита имаш.На мен Кондензатора ми беше спукан и нямах фреон пък се включкаваше климатика.
- Negramoten
- Автомобил:
- Двигател: