Пластмасови вежди на калниците
- uncivilized
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2006
Re: Пластмасови вежди на калниците
Golf_1.8_ART написа:Искам да питам кои модели са фабрично с тези пластмасови вежди на калниците и дали мога да си сложа такива на моята кола (тази от гаража).Благодаря предварително.
Поздрави!
Мойта е с такива вежди.Принципно са рядки тези като мойте с убурудване PinkFloyd но всичките имат такива вежди

- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:Мдаааааа...то туй е едно много хубаво нещо на Талянките !!!!
Между другото един колега изказа мнение над което много се замислям:
Абе казва що сте такива глупаци да се интересувате толкова от поддръжката на двигател и другите там ходови щуротии...двигател,скоростна кутия и всичко останало се ремонтират и можеш да им дадеш втори живот...че и за следващия собственик да остане!Ама купето почне ли да гние оттърване няма(как се сменя цяло купе???)...затова предпочитам италиански пред немски и австрийски коли.....
И знаеш ли...намирам много истина и смисъл в тези думи...и все повече и все по-лудо се влюбвам в моята италианка....добре,че не е жена!!!Какво ли щях да правя с нея...еееееех!
Е кво и калниците се сменят

Като гледам ги слагат не само на гт и гти,се пак щеше на всички лайсни да има надпис
Аз счупих едната вежда и баща ми купи някаква фалшива,дето седи сьвсем различно и е отвратителна.Ако някой намери хубави някьде да пише
Бтв аз като гледам предните вежди се хващат с винтове за подкалника,така че има ли нужда от лепене?

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
е това е проблема че в БГ продават разни ментаци и боклуци и моят Голф е GL обаче след това са слагани прагове и вежди но в Италия и колата си изглежда отлично!kilima написа:Като гледам ги слагат не само на гт и гти,се пак щеше на всички лайсни да има надписАз счупих едната вежда и баща ми купи някаква фалшива,дето седи сьвсем различно и е отвратителна.Ако някой намери хубави някьде да пише
![]()
- marti81
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AHF 1999
...
Мойта е Fire & Ice и веждите и са като на GT и GTI.След като един месец търсих и никъде няма се принудих да си поръчам чрез един познат който работи в сервиз да ми вкара от Германия а колко ще ми струва да не ви разправям.При последното ми обикаляне се оказа,че единствено в Юнитрейд има и там цената е 113.88 лв.Е за мое успокоение тази която чакам ще ми излезе малко по евтино.. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”