Пластмасови вежди на калниците

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
toshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshev » Нед 15 юли 2007 18:18

Моят има вежди, гледал съм ги, но няма и следа от ръжда или увреждане на боята отдолу (а голфера си е дърт вече)! Харесват ми, въпреки че ако бяха боядисани фабрично сигурно щяха да са по яки!

TopGear
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TopGear » Нед 15 юли 2007 21:19

Някой знае ли къде в Пловдив има такива вежди за GL и колко струват?На моя явно са му слагани допълнително,но липсва едната задна и е доста дразнещо така.

Потребителски аватар
uncivilized
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2006

Re: Пластмасови вежди на калниците

Мнениеот uncivilized » Пон 10 мар 2008 12:06

Golf_1.8_ART написа:Искам да питам кои модели са фабрично с тези пластмасови вежди на калниците и дали мога да си сложа такива на моята кола (тази от гаража).Благодаря предварително.
Поздрави!

Мойта е с такива вежди.Принципно са рядки тези като мойте с убурудване PinkFloyd но всичките имат такива вежди :wink: и мойта няма грам ръжда а няколко пъти са предпазвали колата от ужулвания а и ми харесва с тях повече визуално!

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Пон 10 мар 2008 14:28

joker написа:Мдаааааа...то туй е едно много хубаво нещо на Талянките !!!!
Между другото един колега изказа мнение над което много се замислям:
Абе казва що сте такива глупаци да се интересувате толкова от поддръжката на двигател и другите там ходови щуротии...двигател,скоростна кутия и всичко останало се ремонтират и можеш да им дадеш втори живот...че и за следващия собственик да остане!Ама купето почне ли да гние оттърване няма(как се сменя цяло купе???)...затова предпочитам италиански пред немски и австрийски коли.....
И знаеш ли...намирам много истина и смисъл в тези думи...и все повече и все по-лудо се влюбвам в моята италианка....добре,че не е жена!!!Какво ли щях да правя с нея...еееееех!

Е кво и калниците се сменят ;) Няма нещо дето не може да се направи. Стига да има смисъл разбира се

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Пон 10 мар 2008 17:15

Като гледам ги слагат не само на гт и гти,се пак щеше на всички лайсни да има надпис ;)Аз счупих едната вежда и баща ми купи някаква фалшива,дето седи сьвсем различно и е отвратителна.Ако някой намери хубави някьде да пише :) Бтв аз като гледам предните вежди се хващат с винтове за подкалника,така че има ли нужда от лепене?

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пон 10 мар 2008 19:06

kilima написа:Като гледам ги слагат не само на гт и гти,се пак щеше на всички лайсни да има надпис ;)Аз счупих едната вежда и баща ми купи някаква фалшива,дето седи сьвсем различно и е отвратителна.Ако някой намери хубави някьде да пише :)
е това е проблема че в БГ продават разни ментаци и боклуци и моят Голф е GL обаче след това са слагани прагове и вежди но в Италия и колата си изглежда отлично!

Потребителски аватар
marti81
Автомобил: Golf IV
Двигател: AHF 1999

...

Мнениеот marti81 » Пет 14 мар 2008 21:49

Мойта е Fire & Ice и веждите и са като на GT и GTI.След като един месец търсих и никъде няма се принудих да си поръчам чрез един познат който работи в сервиз да ми вкара от Германия а колко ще ми струва да не ви разправям.При последното ми обикаляне се оказа,че единствено в Юнитрейд има и там цената е 113.88 лв.Е за мое успокоение тази която чакам ще ми излезе малко по евтино.. :twisted:

Потребителски аватар
yoyof1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yoyof1 » Пет 14 мар 2008 22:58

Става и с поп нитове!!!!

Потребителски аватар
dokros
Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
Двигател: 1.9 TDI ALH
Контакти:

Мнениеот dokros » Нед 16 мар 2008 23:05

VeilSide написа: Е кво и калниците се сменят ;) Няма нещо дето не може да се направи. Стига да има смисъл разбира се

А целият под на купето ,че и носещите греди , КАК СЕ СМЕНЯТ-никак.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”