Моята хем е от Италия хем беше по скъпа от подбна германска ... значи съм се набутал,а пък хем бяха и в една и съща автокъща !?

... ама пак на кой ли му пука
webdude написа:Ама спрете се с тия тъпотии ве ... Италия, Германия ... на кой му пука
Моята хем е от Италия хем беше по скъпа от подбна германска ... значи съм се набутал,а пък хем бяха и в една и съща автокъща !?
ми колега пожелавам ти и за напред да нямаш проблеми с голфа!!! Просто казвам че аз и няколко мои приятели имаме голфчета от италия и ни изпраскаха двигателите.
kipi написа:webdude написа:Ама спрете се с тия тъпотии ве ... Италия, Германия ... на кой му пука
На бедните хорица дето после правят пълен ремонт на двигателя. шом не ти пука намери си другаде да пишеш.
ей на тези им пука:ми колега пожелавам ти и за напред да нямаш проблеми с голфа!!! Просто казвам че аз и няколко мои приятели имаме голфчета от италия и ни изпраскаха двигателите.
°niksi° написа:Явно говоря на чужд език - говоря за коли 99-2000 г. без следи от удъри и т.н. - ръждиясали сериозно преден мост, тръби за хидравлика, болтове на носачите и т.н. - вярно е че са редки случайте но са факт. И стига с това 15 годишни коли и т.н. Карам 17 годишна кола която няма грам ръжда по нея.
°niksi° написа:Колегата so.sec и в други теми забелязвам че трудно се спори с теб, а не ни е това целта.
webdude написа:
Че голяма част от Италянците са мърлячи съм съгласен, но предполагам, че има и такива каквито не са ...
kipi написа:
Всъщност Венто от коя година не е произвеждан?![]()
Но мисля че и колегата so.sec говореше за КОЛИ... т.е. на под 10г... та
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта