Plumber написа:chefito написа:Повечето хора сте толкова ама толкова далеч от истината, че направо умирам от смях...
явно не сте наясно с банкиране, изписване на пари от фирмени сметки, счетоводство...нищо не е толкова лесно и забавяне с няколко дни не е никак фатално...закъснявал съм с плащания до 5-6 дни и след кратко обяснение хората винаги са оставали спокойни....какви сте такива изкуфели не знам...искам сега го искам...детска работа бенгалски огън...пикня в шишенце..
отностно аргумените и сарказъма на някой колега който каза булга булгар нямам думи...изнасяй се като не ти харесва...
А това не може ли да стане малко по рано.Ако аз съм ти работник и закъснея ей тъй с 5-6 дена и ти се извиня кво правим?Недей да приказваш глупости,че и мен ми бавят някой път заплатата и побеснявамЩом си взел работници и имаш договори с тях,плащаш до уречения ден.Хората имат семейства и повечето от тях живеят от заплата до заплата.Такаче спрете да се ебавате.Не било толкова лесно да извадиш пари.Мда не е лесно,щот сърцето ти се къса.Като ти е трудно бачкаш сам.Бахти хората...Не било фатално.От де знаеш?Аман от пишман работодатели.
Колега, не се познаваме...давам аванси на хората ако за закъсали бре...това е съвсем различна тема...тука става дума за един цикъл, който понякога се обърква и се случват закъснения...
КАЖИ МИ С РЪКА НА СЪРЦЕТО НЕ СИ ЛИ ЗАКЪСНЯВАЛ С НЯКАКВО ПЛАЩАНЕ? БИЛО ТО ТОК. ТЕЛЕФОН. GSM. ЗАСТРАХОВКА? Същото е и със заплатите...приеми че понякога просто няма пари или някакъв друг фал е станал по пътя...2-3-4-5-6 дни за мен е нещо не кой знае колко фатално освен ако не се случва ежемесечно...но ако се случи 1-2 пъти годишно ФАТАЛНО ЛИ Е?