здравейте,
днеска купихме на баща ми една ибиза бяла 98 г. 1,6 gti aft - двигател - колата е мноо сладка със спойлерите и всичките му останали анджаклами, но шибаното което най мноого ме озадачи е че кампютъра непрекъснато показва че гори 12 / 100 бензин 100 октана с добавка - немога да разбера това моментен разход ли е или разход за 100 км. - сменихме всички масла и филтри но нещата несе промениха в разхода от компютъра
щесе радвам за мнения
10 х предварително
нормално ли е да гори толкова
-
- Автомобил:
- Двигател:
то е едно дисплейче - такова - като натискаш копчето се показват едни стрелкички които сменят местоположението си - примерно най горев ляво със стрелка показва един часовник и така ги въртя докато стигна до km/h - и там показва непрекъснато 12 на 100 даже и като е на свободна - а пък ми се струва че и резервоара намаля също - мамка му
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Ами според зависи ... на мен зимата в ямбол ми стигаше 13-14 на бензин (на по 2-3 км разстояние) употреба като снегорин
... то навън едвам се ходеше ...
Сега в София ми даде 9/100 градско с 2-3 часа стоене по задръствания и доста каране в центара и в ония гнусен участък до зоопарка през който се минава за южен парк ...
По колата нищо не съм пипал ... иди, че разбери ...

Сега в София ми даде 9/100 градско с 2-3 часа стоене по задръствания и доста каране в центара и в ония гнусен участък до зоопарка през който се минава за южен парк ...
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: нормално ли е да гори толкова
phr_rhp написа:...
колега, предполагам знаеш как се засича колко "харчи" колата. заеби сякви там уреди и компютри, напълни си догоре, покарай я мин 100 км. в режим, какъвто желаеш да изследваш, после пак на същата колонка и си готов.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
webdude написа:Ами според зависи ... на мен зимата в ямбол ми стигаше 13-14 на бензин (на по 2-3 км разстояние) употреба като снегорин... то навън едвам се ходеше ...
Ето един дето прави задръстванията.
Що не ги правиш в Ямбол.
P.S. Ти трудов договор имаш ли?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
andro_ написа:То пустото мфа има един режим,дето показва наистина моментен разход,според вакуума в колектора и сместта дето пуска еку-то.
Как се пуска? - държиш МФА,контакт,връщаш,държиш,контакт = воала,режим третий е моментен разход,според вакуума.
Това за голф без мфа важи ли? Нали и там имаше такова сервизно меню което показва разни работи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:andro_ написа:То пустото мфа има един режим,дето показва наистина моментен разход,според вакуума в колектора и сместта дето пуска еку-то.
Как се пуска? - държиш МФА,контакт,връщаш,държиш,контакт = воала,режим третий е моментен разход,според вакуума.
Това за голф без мфа важи ли? Нали и там имаше такова сервизно меню което показва разни работи
тц
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
sashoskiora написа:webdude написа:Ами според зависи ... на мен зимата в ямбол ми стигаше 13-14 на бензин (на по 2-3 км разстояние) употреба като снегорин... то навън едвам се ходеше ...
Ето един дето прави задръстванията.
Що не ги правиш в Ямбол.
P.S. Ти трудов договор имаш ли?
Ае мъжки ти нещо проблем ли имаш ?
Задръствания ще правя където си поискам и ти нищо не можеш да направиш по въпроса ...
P.S. Нямам трудов договор (не работя в софия) ... Пожелавам ти всички инвеститори и мангизи да се изнесат от София, за да можеш да си караш на спокойствие ... или няма да можеш ... а да няма да имаш пари за гориво

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”