кат превклъ4вам скоростите ми скурца и припукна педала дали жилото е заминало на гаЛфона? и не мога да превклу4вам скороттите
mod edit: vasstop
Помощ за съединителя
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БРАТО ЕИЙ СЕГА ТУЙ ПРАВИХ. Аксиален лагер разбит и притискател разбит съ6то. Лагера 30 лв. ремонт 100лв. Вади се цялата скоростна кутия един ден работа. Ако освен 4е трака и скоростите ти влизат по-трудно и притискателя е на пар4ета 100лв. нов от морга 30. Сега е като нова нъама жила от туй е. Ако лагера е нов притискателя не се износва много и ако намери6 запазен може да е от морга.
-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен има друг проблем смених съединителя миналата година сичко сам си правих уж взех оригинални части но може и да са ме излъгали защото никъде не видях да пише luk на новите части сичко беше ок докато наскоро почна да не мога да включвам добре скоростите на моменти обикновено това го прави като загрее двигателя ... съединителят се натиска стига почти до долу и се усеща спиране след това се чува един звук като стържене виене за момент, съединителя потъва до долу и точно тогава не мога да превключа скорост трябва да отпусна малко и тогава без проблем включва ... и това го прави не винаги само по някога но винаги при загрял двигател някои да има идея ...аз мисля че се е разбил отново аксиалния лагер а и незнам какви ментета са ми набутали а уж от познати уж оригинални 360лв дадох за пълен комплект със втулка на аксиалния лагер но без вилката...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”